Dediğim gibi. Epic games i bu tarz firmaları aldığı sürece benim için bir çöpten başka bir şey değildir. Tomb raider verse bile 1 ay oynarım sonra steam indirimden 17 tl ye alırım.Valla Epic Sony ile 200 milyon dolarlık anlaşma imzaladı ve anlaşma sadece özel oyunları içeriyor. 4 veya 6 oyun için anlaşıldı. Bunlar gelmezse başka ne gelebilir ki? Detroit desen geldi Horizon desen geldi. Bir tek bunlar kaldı.
gta 5 olduSanmam. Bu kalitede bir oyunun ücretsiz olması faciaya yol açar. Oyun toxiclerden geçilmez. Bence multiplayeri olan hiçbir oyun ücretsiz olmamalı.
8 yıllık oyun. Sence vermeleri normal değil mi?gta 5 oldu
Epic çöp bu konuda sana hak veriyorum. Ben her ücretsiz oyunu kütüphaneye ekliyorum belki ilerde satarım diye. Ücretsiz alıp oynadığım bir iki oyun oldu sadece onun dışında indirip oynamadım.Dediğim gibi. Epic games i bu tarz firmaları aldığı sürece benim için bir çöpten başka bir şey değildir. Tomb raider verse bile 1 ay oynarım sonra steam indirimden 17 TL ye alırım.
Adam onu kast etmedi sen iyi oyun vermedi dedin ya adam da GTA 5 iyi oyun demek istedi.8 yıllık oyun. Sence vermeleri normal değil mi?
20 mayıstaAÇıklandı mı oyun?
Zaten hikayesini herkes biliyor. Ayrıca 8 yıllık bir oyun. Bence vermesi gayet normal zaten.Adam onu kast etmedi sen iyi oyun vermedi dedin ya adam da GTA 5 iyi oyun demek istedi.
Zaten devri bitti diye gelir rocket league anlık oyuncu sayısı düştü diye ücretsiz oldu şimdi oyun bedava ama oyun içi içeriklere para verecek müşterileri var her şekilde kazanıyorlarinşallah ama düşük ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:
oo çok iyi olur valla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunun devri bitti ama hala oynayan varmı?
Haklısın hocamZaten devri bitti diye gelir rocket league anlık oyuncu sayısı düştü diye ücretsiz oldu şimdi oyun bedava ama oyun içi içeriklere para verecek müşterileri var her şekilde kazanıyorlar
Gta ile rdr 2 aynı kalite mi? Aynı sene mi çıktı, aynı şey mi güzel kardeşim.gta 5 oldu