Crackli Adobe Uygulamaları

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bro ben asla sahip olamıycağım birşeye eğer bu uygulamalar üzerinde yüksek gelirler elde etmiyorsam her ay sürekli para ödemeyi saçma buluyorum
kanka normalde söylencek çok şey varda uzatmaya fayda yok fikrine saygı duyuyorum .)

Edit programlarına hiç bulaşmayın kuramada bile sorun yaşatır photoshopun en eski versiyonu hala varsa indirebilirsiniz ama virüs kaynıyordur bence hiç bulaşmayın
Virüslerle aram iyi ya artık 29282 tane fake indir butonunun arasından doğrusunu bulabiliyorum. Güvenilirliklerini de anlıyabiliyorum sayılır

Elim çarpmış efenim pardon o.O2
CKrArAzUsAAV_8_.jpg

o.O2

bro ben asla sahip olamıycağım birşeye eğer bu uygulamalar üzerinde yüksek gelirler elde etmiyorsam her ay sürekli para ödemeyi saçma buluyorum
Ya bende öyle indireyim dedim 1 hafta öğrenmeye sonra edite uğraştım yarım kaldı

Aynen öyle keyif için bi edit yapıcam niye her ay 200 lira para vereyim bi gelirim de olmicak ondan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elim çarpmış efenim pardon o.O2
yani bencede bende kendimi geliştiriyorum ilerde ekstra gelir kaynağım olur diye o zaman para kazandığım için satın alırım ama şu anlık mantıksız

yani bencede bende kendimi geliştiriyorum ilerde ekstra gelir kaynağım olur diye o zaman para kazandığım için satın alırım ama şu anlık mantıksız
Bencede ben Davinci kullanıyorum gayet de işimi görüyor yakında arkadaşım kart alsın onun kartıyla ücretsiz pack var onu alıcam.

Ya bende öyle indireyim dedim 1 hafta öğrenmeye sonra edite uğraştım yarım kaldı
cs5 olabilir iş görür galiba fazla karmaşık yüksek ppi'lı veya çözünürlüklü şeylerle uğraşmadığın sürece photoshop dan bahsediyoruz değilmi diğerlerini pek sanmıyorum ae veya pr gibi onlarda kasar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,279
Üyeler
188,733
Son üye
Ferdi1231
Geri