F/P kulaklık önerir misiniz?

rampage comfort bakabilirsin 7.1 bulamazsın o fiyata
Merhaba,Steelseries Arctis 1 De 7.1 Değil Ancak Neden 400 TL'ye Satılmakta,Yani Marka Kalitesinden Dolayı Mı ?
-7.1 Surround Bir Zorunluluk Değil Elbette,Windows Sonic Oldukça İşlevsel Bir Yazılım.

Yani 50 100 liralık değil evet çokta bütçe ayırmak istemiyorum askere kadar beni idare edicek bir kulaklık arıyorum 200 250 TL civarında
Rampage Comfort veya Rogue modeline bakabilirsn.

Merhaba,Steelseries Arctis 1 De 7.1 Değil Ancak Neden 400 TL'ye Satılmakta,Yani Marka Kalitesinden Dolayı Mı ?
-7.1 Surround Bir Zorunluluk Değil Elbette,Windows Sonic Oldukça İşlevsel Bir Yazılım.
evet oyun için kötü bi kulaklık zaten

Windows Sonic mi 🤣🤣🤣
Hiç güleceğim yoktu Allah ta seni güldürsün 7.1'i Windows Sonic ile karşılaştırıyorsun tebrikler.

Windows Sonic mi 🤣🤣🤣
Hiç güleceğim yoktu Allah ta seni güldürsün 7.1'i Windows Sonic ile karşılaştırıyorsun tebrikler.
Karşılaştırma Değil,Yanlış Anladınız. Sadece 7.1 Surround Kesin Olacak Diye Bir Algıya Sahip Olmadığımı Belirttim Windows Sonic Ve 7.1 Surround tabii ki Karşılaştırılamaz Sadece Ayrıntı Dikkat Edilmediği Sürece Bir Destekçi Niteliğindedir,Bundan Bahsettim.

Karşılaştırma Değil,Yanlış Anladınız. Sadece 7.1 Surround Kesin Olacak Diye Bir Algıya Sahip Olmadığımı Belirttim Windows Sonic Ve 7.1 Surround tabii ki Karşılaştırılamaz Sadece Ayrıntı Dikkat Edilmediği Sürece Bir Destekçi Niteliğindedir,Bundan Bahsettim.
Hiçbiri işlevi yok. Stereo kulaklıkta da test ettim Surround kulaklıkta da hiçbir etki etmiyor.

Tercihim daha çok 7.1 den yana iki tane kulaklık var şuan da aklımda biri rampage x- ranger ve gamepower Jin sizce bunlar nasıl kulaklık kullananız var mı

Sizin orda çok bibergazı yedim o yüzden cevap vericem.
1.si Steelseries olmasından 2.si Stereosu sağlam bir kulaklık yani bana ve birçok prof oyuncuya göre sağlam bir stereo her türlü 7.1 den daha güzel.

Sizin orda çok bibergazı yedim o yüzden cevap vericem.
1.si Steelseries olmasından 2.si Stereosu sağlam bir kulaklık yani bana ve birçok prof oyuncuya göre sağlam bir stereo her türlü 7.1 den daha güzel.
Teşekkür Ederim Hocam,Ben De Bir Steelseries Arctis 1 Sahibiyim Ve Kulaklık Çok Rahat,Genelde Fiyatına Karşın Olaraktır Ki Markaya Balon Ve Kalitesiz Tarzında Yorumlar Gördüğümden Dolayı Forum Topluluğunun Fikirlerini Almak İstedim.
-Ancak Windows Sonic'den Bahsettiğim İçin Pişman Olmadım Desem Yalan Olur :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,312
Üyeler
186,463
Son üye
Recent
Geri