VDGood
80+
- Reaksiyon skoru
- 118
Saatlerce kullanırsan ve havada sıcaksa oluyorKulakta terletme vs oluyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bazıları pek memnun kalmıyor bozuk geliyor vs diyorlar
Saatlerce kullanırsan ve havada sıcaksa oluyorKulakta terletme vs oluyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bazıları pek memnun kalmıyor bozuk geliyor vs diyorlar
Merhaba,Steelseries Arctis 1 De 7.1 Değil Ancak Neden 400 TL'ye Satılmakta,Yani Marka Kalitesinden Dolayı Mı ?rampage comfort bakabilirsin 7.1 bulamazsın o fiyata
Rampage Comfort veya Rogue modeline bakabilirsn.Yani 50 100 liralık değil evet çokta bütçe ayırmak istemiyorum askere kadar beni idare edicek bir kulaklık arıyorum 200 250 TL civarında
evet oyun için kötü bi kulaklık zatenMerhaba,Steelseries Arctis 1 De 7.1 Değil Ancak Neden 400 TL'ye Satılmakta,Yani Marka Kalitesinden Dolayı Mı ?
-7.1 Surround Bir Zorunluluk Değil Elbette,Windows Sonic Oldukça İşlevsel Bir Yazılım.
Windows Sonic miMerhaba,Steelseries Arctis 1 De 7.1 Değil Ancak Neden 400 TL'ye Satılmakta,Yani Marka Kalitesinden Dolayı Mı ?
-7.1 Surround Bir Zorunluluk Değil Elbette,Windows Sonic Oldukça İşlevsel Bir Yazılım.
Karşılaştırma Değil,Yanlış Anladınız. Sadece 7.1 Surround Kesin Olacak Diye Bir Algıya Sahip Olmadığımı Belirttim Windows Sonic Ve 7.1 Surround tabii ki Karşılaştırılamaz Sadece Ayrıntı Dikkat Edilmediği Sürece Bir Destekçi Niteliğindedir,Bundan Bahsettim.Windows Sonic mi
Hiç güleceğim yoktu Allah ta seni güldürsün 7.1'i Windows Sonic ile karşılaştırıyorsun tebrikler.
Hiçbiri işlevi yok. Stereo kulaklıkta da test ettim Surround kulaklıkta da hiçbir etki etmiyor.Karşılaştırma Değil,Yanlış Anladınız. Sadece 7.1 Surround Kesin Olacak Diye Bir Algıya Sahip Olmadığımı Belirttim Windows Sonic Ve 7.1 Surround tabii ki Karşılaştırılamaz Sadece Ayrıntı Dikkat Edilmediği Sürece Bir Destekçi Niteliğindedir,Bundan Bahsettim.
Sizin orda çok bibergazı yedim o yüzden cevap vericem.Merhaba,Steelseries Arctis 1 De 7.1 Değil Ancak Neden 400 TL'ye Satılmakta,Yani Marka Kalitesinden Dolayı Mı ?
Teşekkür Ederim Hocam,Ben De Bir Steelseries Arctis 1 Sahibiyim Ve Kulaklık Çok Rahat,Genelde Fiyatına Karşın Olaraktır Ki Markaya Balon Ve Kalitesiz Tarzında Yorumlar Gördüğümden Dolayı Forum Topluluğunun Fikirlerini Almak İstedim.Sizin orda çok bibergazı yedim o yüzden cevap vericem.
1.si Steelseries olmasından 2.si Stereosu sağlam bir kulaklık yani bana ve birçok prof oyuncuya göre sağlam bir stereo her türlü 7.1 den daha güzel.