Neler Yeni

F/P kulaklık önerir misiniz?

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yani 50 100 liralık değil evet çokta bütçe ayırmak istemiyorum askere kadar beni idare edicek bir kulaklık arıyorum 200 250 TL civarında
Rampage Comfort veya Rogue modeline bakabilirsn.

quartle

80+ Gold
Merhaba,Steelseries Arctis 1 De 7.1 Değil Ancak Neden 400 TL'ye Satılmakta,Yani Marka Kalitesinden Dolayı Mı ?
-7.1 Surround Bir Zorunluluk Değil Elbette,Windows Sonic Oldukça İşlevsel Bir Yazılım.
evet oyun için kötü bi kulaklık zaten

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba,Steelseries Arctis 1 De 7.1 Değil Ancak Neden 400 TL'ye Satılmakta,Yani Marka Kalitesinden Dolayı Mı ?
-7.1 Surround Bir Zorunluluk Değil Elbette,Windows Sonic Oldukça İşlevsel Bir Yazılım.
Windows Sonic mi 🤣🤣🤣
Hiç güleceğim yoktu Allah ta seni güldürsün 7.1'i Windows Sonic ile karşılaştırıyorsun tebrikler.

Windows Sonic mi 🤣🤣🤣
Hiç güleceğim yoktu Allah ta seni güldürsün 7.1'i Windows Sonic ile karşılaştırıyorsun tebrikler.
Karşılaştırma Değil,Yanlış Anladınız. Sadece 7.1 Surround Kesin Olacak Diye Bir Algıya Sahip Olmadığımı Belirttim Windows Sonic Ve 7.1 Surround tabii ki Karşılaştırılamaz Sadece Ayrıntı Dikkat Edilmediği Sürece Bir Destekçi Niteliğindedir,Bundan Bahsettim.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Karşılaştırma Değil,Yanlış Anladınız. Sadece 7.1 Surround Kesin Olacak Diye Bir Algıya Sahip Olmadığımı Belirttim Windows Sonic Ve 7.1 Surround tabii ki Karşılaştırılamaz Sadece Ayrıntı Dikkat Edilmediği Sürece Bir Destekçi Niteliğindedir,Bundan Bahsettim.
Hiçbiri işlevi yok. Stereo kulaklıkta da test ettim Surround kulaklıkta da hiçbir etki etmiyor.

Pirre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre
Tercihim daha çok 7.1 den yana iki tane kulaklık var şuan da aklımda biri rampage x- ranger ve gamepower Jin sizce bunlar nasıl kulaklık kullananız var mı

Farway

80+ Silver
Sizin orda çok bibergazı yedim o yüzden cevap vericem.
1.si Steelseries olmasından 2.si Stereosu sağlam bir kulaklık yani bana ve birçok prof oyuncuya göre sağlam bir stereo her türlü 7.1 den daha güzel.

Sizin orda çok bibergazı yedim o yüzden cevap vericem.
1.si Steelseries olmasından 2.si Stereosu sağlam bir kulaklık yani bana ve birçok prof oyuncuya göre sağlam bir stereo her türlü 7.1 den daha güzel.
Teşekkür Ederim Hocam,Ben De Bir Steelseries Arctis 1 Sahibiyim Ve Kulaklık Çok Rahat,Genelde Fiyatına Karşın Olaraktır Ki Markaya Balon Ve Kalitesiz Tarzında Yorumlar Gördüğümden Dolayı Forum Topluluğunun Fikirlerini Almak İstedim.
-Ancak Windows Sonic'den Bahsettiğim İçin Pişman Olmadım Desem Yalan Olur :ROFLMAO:

Top Bottom