- Reaksiyon skoru
- 76
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Avutma kanka kendini bende çok kullandım tofaşı 4 tekerli tabutKusura bakma arabama hurda dedirtmem o bir otoban faresi...
Avutma kanka kendini bende çok kullandım tofaşı 4 tekerli tabutKusura bakma arabama hurda dedirtmem o bir otoban faresi...
Sacdan yapılmış bir arabaya hurda demek normal sanki ama kimse malını ezdirmez doğru.Kusura bakma arabama hurda dedirtmem o bir otoban faresi...
Yok be 2 eksiği var çelik jant ve VareXAvutma kanka kendini bende çok kullandım tofaşı 4 tekerli tabut![]()
ha bi de air süspansiyonYok be 2 eksiği var çelik jant ve VareX
Sağa sola vurmalik araba çiftlik yerinde çok iş görüyorSacdan yapılmış bir arabaya hurda demek normal sanki ama kimse malını ezdirmez doğru.
Bende 2 3 sene öncesine kadar Şahin kullanıyordum şuan Kango var![]()
Aynen bi kazada 2 ye bölünen bi otoban faresi. Emniyet kemeri takmayanin takandan daha çok ihtimali olan bir araba oKusura bakma arabama hurda dedirtmem o bir otoban faresi...
Arabayı bağlayıp 3 4k ceza yiyip ehliyetimin el konulmasını istemem asla...ha bi de air süspansiyon
Çiftlik arabası reno 12 çukur bayır dinlemiyorSağa sola vurmalik araba çiftlik yerinde çok iş görüyor
Köyde neyin kazasını yapacak araba da hgs bile yokAynen bi kazada 2 ye bölünen bi otoban faresi. Emniyet kemeri takmayanin takandan daha çok ihtimali olan bir araba o
Nolacak kanka kaç yıllık araçlar Volvo değil sonuçta bunlar bizde isterdik 25 k ya sıfır araçlara binmeyiAynen bi kazada 2 ye bölünen bi otoban faresi. Emniyet kemeri takmayanin takandan daha çok ihtimali olan bir araba o
varexden ceza yemiyor musunArabayı bağlayıp 3 4k ceza yiyip ehliyetimin el konulmasını istemem asla...
Ben beğeniyorum arabamı sağa sola gitmek için işe yarıyor trafiğe çıkmıyorum zaten geneldeÇiftlik arabası reno 12 çukur bayır dinlemiyor![]()
Tuşlu yaparsan bir nebze fark etmeyebilir mi bu arabalar mimlivarexden ceza yemiyor musun![]()
Avrupa ülkelerinde o araçlar trafik den men direk ama adamlarda hakli 5bin birim paraya canavar gibo araçlar aliyolar neyse ümal turam abim Tofaş basıp 150k ya satılığa koymuş alamda sürem.Nolacak kanka kaç yıllık araçlar Volvo değil sonuçta bunlar bizde isterdik 25 k ya sıfır araçlara binmeyi![]()