dump dosyaları: https://s6.dosya.tc/server2/6r51xk/Minidump.rar.html
yardımcı olursanız mutlu olurum <3
yardımcı olursanız mutlu olurum <3
tamamdırSürücü kaynaklı bir hata, az sonra yapmanız gerekenleri yazacağım.
ben ekran kartı sürücüsünde cidden problem yaşıyorum hangi ekran kartı sürücüsünü yüklersem yükliyeyim bir sorun oluyor ne yapmam gerekiyor artık bilmiyorum rx560x ekran kartına sahibim en son sürüm yüklediğim zaman kendi kendine driver siliyor bazen anlamıyorum ciddenSürücü kaynaklı bir hata, az sonra yapmanız gerekenleri yazacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartı sürücünüzü DDU ile silip WHQL sürüm bir driver kurmalısınız. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız aşağıdaki rehberi kullanabilirsiniz. Ayrıca WHQL sürüm ne bilmiyorsanız ekran kartı modelinizi vermeniz yeterlidir.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
battleye yüklü çünkü rainbow six siege oynuyorum o oyunu oynarkende oyun crash veriyor
Parantez içinde WHQL yazan sürümü yükleyip kurun.
Ayrıca BattlEye yüklüyse kaldırın.
R6'yı ve BattlEye silin, 3 defa ondan kaynaklı bir mavi ekran almışsınız.battleye yüklü çünkü rainbow six siege oynuyorum o oyunu oynarkende oyun crash veriyor![]()
2sinide bugün silip tekrar yükledim sorun devam eder mi? ?R6'yı ve BattlEye silin, 2 defa ondan kaynaklı bir mavi ekran almışsınız.
C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye2sinide bugün silip tekrar yükledim sorun devam eder mi? ?
yükleniyor ddu ile driver silip kurup reset atıp gelince yazarım burayaC:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye
Bu klasörü silin, WHQL sürümü yüklediniz mi?
Bekliyorum @Dans eden timo şeklinde beni etiketlemeyi unutmayın.yükleniyor ddu ile driver silip kurup reset atıp gelince yazarım buraya
tamamdırBekliyorum @Dans eden timo şeklinde beni etiketlemeyi unutmayın.