Lisede dersi geçme notu

La biri yardim etsin anlamaadim şimdi 3 tane 50 nin altinda notum var ama 2. Sinifalar varda diyelimki yok siniftami kaliyorum böylr
edebiyat dısındakı zayıflara bakmıyor genel ortalamyı 50 yap gerisini boşver 8 zayıfla geçtim ben

Hey masallah düz gectin dimi
evet genel ortalama 51 edebiyatta 57 y dı sana tavsiyem edebiyat hocanla aranı sağlam tut gerisini boşver sözlüler müzik beden seçmeli ders filan ortalama 50 olur

knk nasıl başardın hiç çalışmadın demi insan gibi çalış bu not ortalaman yıl sonuna kadar 50 olmaz ise sınıfta kalırsın benden sana tavsiye bi günlük program yap şu saatte bunu bu saatte bunu yapacağım tarzında.
Yil sonu notum 60 suan ama diğer dersleri yükseltcem de evet ama sinifa göre iyi ing fizik biyo haric matematikten nasil 66 aldim ven bilmiyorum 55 bekliyordum 66 almisim sinifin en iyi notlarindan biri dif diğerlerinki 25 17 55 48 almis ben sinifin 4. Süyüm sinifta matta

Edebiyattan 50 altı alırsan kalıyorsun komple istersen ortalaman 90 olsun edebiyat 50 altı olursa kalıyorsun. Bir de genel ortalaman 50 altı olursa kalıyorsun.

lise de sınıfta kalmak için ise 50 ortalama ve 3 dersten kalmak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10. sınıf zor mu la
Değil aga herkes zor diyor da performanslari yap derste adam akıllı dur sözlüklerde hocalar yardım ediyor.

lise de sınıfta kalmak için ise 50 ortalama ve 3 dersten kalmak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10. sınıf zor mu la
Geçmiş olsun
10.sınıfım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,302
Üyeler
187,314