Elimde ki Gamepadi Ne Yapabilirim?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,714
Gamepad bu ben pek kullanmıyorum mudrunner vs. gibi oynayayım dedim başta ayar yapamadım sonra tuş atayıp kullanamadım da boş duracağına çalışsın diye düşündüm ne yapabilirim?
Kafamda şey var 7 switch alıp h shifter yapsam diye düşündüm olur mu da bilemedim sizce?

Gamepad bu ben pek kullanmıyorum mudrunner vs. gibi oynayayım dedim başta ayar yapamadım sonra tuş atayıp kullanamadım da boş duracağına çalışsın diye düşündüm ne yapabilirim?
Kafamda şey var 7 switch alıp h shifter yapsam diye düşündüm olur mu da bilemedim sizce?
H shifter'a dönüştürebilirsin istersen.
Basit ya da profesyonel şekilde yapılabilir.

Bilgisayarına pes yükleyip x360ce programı ile pes oynayabilirsin.

Lehim makinem var telim yok sadece babamdan istesem getirmez diye düşünüyorum çünkü napıcan diye iki sene sorar . Ama alırsam yapılır switch pahalı mıdır ? Mouse ile h shifter kullanılır mı beraber
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün dükkana gidicem ben oradan 10 15tane somun birde uzunlardan saplama yürüteyim lehim teli pastasını da alayım yapayım eğer alamazsam da kalır ne diyeyim.

Bilgisayarına pes yükleyip x360ce programı ile pes oynayabilirsin.
Ücretsiz pes yoktu sanırsam varsa atar mısınız?

Lehim makinem var telim yok sadece babamdan istesem getirmez diye düşünüyorum çünkü napıcan diye iki sene sorar . Ama alırsam yapılır switch pahalı mıdır ? Mouse ile h shifter kullanılır mı beraber

Bugün dükkana gidicem ben oradan 10 15tane somun birde uzunlardan saplama yürüteyim lehim teli pastasını da alayım yapayım eğer alamazsam da kalır ne diyeyim.

Ücretsiz pes yoktu sanırsam varsa atar mısınız?
Şöyle yapabilirsiniz crack işlerden anlıyorsanız crackli sürümlerden indirip oynayabilirsiniz.Bende de snopy-sg 401 adlı ps3 kolu var ve ben böyle değerlendirip kullanıyorum.

Geri