Bilgisayar Gamepad Önerisi

BENİM PC'DE BLUETOOTH YOK SEFACIM
ANLAMAK BEN
3x'te MODLAR

yok bence gayet iyi. Ele oturması falan çok güzel. Tuşlarıda sağlam. Logitech uzun zamandır konsol tarafına güzel işler çıkartıyor. Sağlam ürünler yani. DS alamazsan logitech fiyatını hakeden bir gamepad.
Dualsense alsam acaba kullanabilir miyim Wireless olarak kullanamam değil mi?

Dualshock 4 tavsiye ederim. F710 yanında tenekedir.

Dualsense alsam acaba kullanabilir miyim Wireless olarak kullanamam değil mi?
Vireles olarak zor. Ama kablo ile kullanırsında. Gerek yok bence. Çünkü o tuş hissiyat özelliğini kullanacamayacaksın. SAdece ps 5 e özel o. Bence gereksiz.

f710 öneririm
1.fonksiyonel l2 r2 tuşları (ne kadar basarsan o kadar gaz verir gibisinden)
2,titreşim motorları(f310'da yok)
3. logitech sağlam markadır garanti olarak fazlasıyla yardımcı olacaklarını düşünüyorum
4.wireless dongle ile birlikte geliyor yani ne idüğü belirsiz adaptörler almana gerek yok (içinden dongle uzatıcı bile geliyor, kasan kapalı biryerde ise diye)
5.Teknosa'dan alabilirsin 350tl
6. tasarım tatmin etmeyebilir fakat sağlamlığı, fonksiyonları ve kalitesine oranla fiyatı güzel olduğu için tasarımı pek etken değil(bence, özellikle de 800tl bütçen olmadığı için )
Not: her ne kadar logitech pazarlama danışmanı Akif Bey gibi olsa da durum bu <3

f710 öneririm
1.fonksiyonel l2 r2 tuşları (ne kadar basarsan o kadar gaz verir gibisinden)
2,titreşim motorları(f310'da yok)
3. logitech sağlam markadır garanti olarak fazlasıyla yardımcı olacaklarını düşünüyorum
4.wireless dongle ile birlikte geliyor yani ne idüğü belirsiz adaptörler almana gerek yok (içinden dongle uzatıcı bile geliyor, kasan kapalı biryerde ise diye)
5.Teknosa'dan alabilirsin 350tl
6. tasarım tatmin etmeyebilir fakat sağlamlığı, fonksiyonları ve kalitesine oranla fiyatı güzel olduğu için tasarımı pek etken değil(bence, özellikle de 800tl bütçen olmadığı için )
Not: her ne kadar logitech pazarlama danışmanı Akif Bey gibi olsa da durum bu <3
Görünüşe önem veririm tabi ki ama bu tamamen bir ürünü almamamı sağlamaz
Videolarına baktığımda sanki elimde tuttuğum zaman rahat etmeyeceğim gibi geliyor L2 R2 L1 R1 Tuşları küçük rahat basamam gibi kolu tutma yerleri küçük elime sığmaz gibi geliyor ondan içim rahat etmiyor aynı şekilde AXYB tuşlarıda küçük gibi yani kol direk küçük olduğu için almak istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,146
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri