Neler Yeni

Bilgisayar Gamepad Önerisi

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
BENİM PC'DE BLUETOOTH YOK SEFACIM
ANLAMAK BEN
3x'te MODLAR

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,855
İsim
Eren Yeager
yok bence gayet iyi. Ele oturması falan çok güzel. Tuşlarıda sağlam. Logitech uzun zamandır konsol tarafına güzel işler çıkartıyor. Sağlam ürünler yani. DS alamazsan logitech fiyatını hakeden bir gamepad.
Dualsense alsam acaba kullanabilir miyim Wireless olarak kullanamam değil mi?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Dualsense alsam acaba kullanabilir miyim Wireless olarak kullanamam değil mi?
Vireles olarak zor. Ama kablo ile kullanırsında. Gerek yok bence. Çünkü o tuş hissiyat özelliğini kullanacamayacaksın. SAdece ps 5 e özel o. Bence gereksiz.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,855
İsim
Eren Yeager

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
f710 öneririm
1.fonksiyonel l2 r2 tuşları (ne kadar basarsan o kadar gaz verir gibisinden)
2,titreşim motorları(f310'da yok)
3. logitech sağlam markadır garanti olarak fazlasıyla yardımcı olacaklarını düşünüyorum
4.wireless dongle ile birlikte geliyor yani ne idüğü belirsiz adaptörler almana gerek yok (içinden dongle uzatıcı bile geliyor, kasan kapalı biryerde ise diye)
5.Teknosa'dan alabilirsin 350tl
6. tasarım tatmin etmeyebilir fakat sağlamlığı, fonksiyonları ve kalitesine oranla fiyatı güzel olduğu için tasarımı pek etken değil(bence, özellikle de 800tl bütçen olmadığı için )
Not: her ne kadar logitech pazarlama danışmanı Akif Bey gibi olsa da durum bu <3

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,855
İsim
Eren Yeager
f710 öneririm
1.fonksiyonel l2 r2 tuşları (ne kadar basarsan o kadar gaz verir gibisinden)
2,titreşim motorları(f310'da yok)
3. logitech sağlam markadır garanti olarak fazlasıyla yardımcı olacaklarını düşünüyorum
4.wireless dongle ile birlikte geliyor yani ne idüğü belirsiz adaptörler almana gerek yok (içinden dongle uzatıcı bile geliyor, kasan kapalı biryerde ise diye)
5.Teknosa'dan alabilirsin 350tl
6. tasarım tatmin etmeyebilir fakat sağlamlığı, fonksiyonları ve kalitesine oranla fiyatı güzel olduğu için tasarımı pek etken değil(bence, özellikle de 800tl bütçen olmadığı için )
Not: her ne kadar logitech pazarlama danışmanı Akif Bey gibi olsa da durum bu <3
Görünüşe önem veririm tabi ki ama bu tamamen bir ürünü almamamı sağlamaz
Videolarına baktığımda sanki elimde tuttuğum zaman rahat etmeyeceğim gibi geliyor L2 R2 L1 R1 Tuşları küçük rahat basamam gibi kolu tutma yerleri küçük elime sığmaz gibi geliyor ondan içim rahat etmiyor aynı şekilde AXYB tuşlarıda küçük gibi yani kol direk küçük olduğu için almak istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,850
Üyeler
166,844
Son üye
taha0909
Top Bottom