400 tl sesiz klavye önerisi

Xtyhke

80+
Reaksiyon skoru
69
soru başlıkta şuanda kullandığım blue switch klavye beni çok sıkıntıya sokuyor o nedenle güzel bi klavye öneriniz varsa beklerim eğer aşırı iyi bir fiyata iyi bir klavye varsa bütçemi 150 tl daha artırabilirm

soru başlıkta şuanda kullandığım blue switch klavye beni çok sıkıntıya sokuyor o nedenle güzel bi klavye öneriniz varsa beklerim eğer aşırı iyi bir fiyata iyi bir klavye varsa bütçemi 150 TL daha artırabilirm
RAMPAGE Pulsar red Switch.
Eğer mekanik istemiyorsan, Cynosa V2 öneririm.

Membran alcaksan razer lite galiba mekanik alacaksan rampage modellerine bakarsin

Alınabilecek en mantıklı ürün bu bütçede.
Post automatically merged:

Monster klavye nasıldır
Alınır başlarda yay sesi gelecektir ama bir süre sonra yay sesi kaybolacak.

Alınabilecek en mantıklı ürün bu bütçede.
Post automatically merged:

Alınır başlarda yay sesi gelecektir ama bir süre sonra yay sesi kaybolacak.
game power warlock var yay sesine alışırım önemli olan şey sesizlik gerçekten büyük sıkıntı çıkartıyor şuanda blue switch sesi şuanki evimde

game power warlock var yay sesine alışırım önemli olan şey sesizlik gerçekten büyük sıkıntı çıkartıyor puanda blue switch sesi şuanki evimde
Warlock alınmaz.

Tam boy istiyorsan pusat alabilirsin gayet iyidir. Ama küçük olsun dersen çek altına kumara işine bak. Hotswap switchlerini değiştirebiliyorsun. Kutu içerinden 3 farklı switch çıkıyor. İstediğin şunu çıkarıp bu switchler ile değişebiliyorsun.

Warlock alınmaz.

Tam boy istiyorsan pusat alabilirsin gayet iyidir. Ama küçük olsun dersen çek altına kumara işine bak. Hotswap switchlerini değiştirebiliyorsun. Kutu içerinden 3 farklı switch çıkıyor. İstediğin şunu çıkarıp bu switchler ile değişebiliyorsun.
halihazırda elimde warlock var onu değiştirmek istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,177
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri