Maksimum 360tl mekanik klavye önerisi

attığınız klavye rainbow ama arkadaş tam gerçek mekanik istemiş

MOBA, FPS, Battle Royale tarzı oyunlar için mekanik klavye olmasını istiyorum.%100 Anti-Ghosting bulunmasını istiyorum Blue Red Switch fark etmez. Gerçek RGB istiyorum yazılım olursa iyi olur ama şart değil.
knk bu klavye tam istediğin özellikleri sağlar çok iyi bende kullanıyorum yazılımı var rgb numlock falanda var 100% anti ghosting falan çok iyi tam sınır da ama ben bunu almanı öneririm knk

knk bu klavye tam istediğin özellikleri sağlar çok iyi bende kullanıyorum yazılımı var rgb numlock falanda var 100% anti ghosting falan çok iyi tam sınır da ama ben bunu almanı öneririm knk
klavyenin suni deri bilek desteği falanda var yani senin için harika ve bu fiyattaki en iyi klavye şiddetle tavsiye ederim he istersen gisip red sw de alabilirsin ben linkte blue sw bıraktım ama aynı özelliklerde red sw side var

knk adama cidden gamepower mı öneriyosun

hem rgb hem mekanik hemde numpad var

Geri