Midem ağrıyor ve acıyor

bunlar kendini mutlu edip serotonin sayesinde ağrıyı unutmaya yarayabilir :D
Hayır gerçekten işe yarıyor. Beni aşırı büyük bir sancıdan ve başka bişeyden (söylemiym mideniz kalkmasın :D )kurtarmıştı kendileri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gülecek ne var ya!? Öneri yaptım bende işe yarıyordu?:rolleyes:

muz yiyebilirsin o zaman iyi gelir doğal maden suyu da içebilirsin. Eğer halin varsa yürüyüş de yapmanı öneririm ayrıca sakız da mideyi çalıştırır sakız çiğne
Yok hocam yürüyüş hiç olmaz dün deli gibi zor bı işte çalıştım bugün yuruyemicek kadar yorgunum soda sipariş ettim onu içerim

Yıllardır hastane ile uğraşan biri olarak net çözümünü söylüyorum.
Düzenli olarak tahinle muzu karıştırıp ezip her sabah aç karnına ye.
Ağrıdığı zamanlarda rennie tarzı çiğneme tableti al
İlaç kullanıyorsan ilaçlardan önce mide koruyucu kullan.

Bunların hiçbiri yoksa sadece şimdilik olduysa düzenli ağrımıyorsa atla acile gidip Midenin ağrıdığını damardan nexium yaptırmak istediğini söyle. Zaten sen söylemesen bile onlar nexium yapacak tek çaresi bu. Bir seferlik olduysa bunu dene hiç uğraşma başka türlü geçmiyor çünkü

Yıllardır hastane ile uğraşan biri olarak net çözümünü söylüyorum.
Düzenli olarak tahinle muzu karıştırıp ezip her sabah aç karnına ye.
Ağrıdığı zamanlarda rennie tarzı çiğneme tableti al
İlaç kullanıyorsan ilaçlardan önce mide koruyucu kullan.

Bunların hiçbiri yoksa sadece şimdilik olduysa düzenli ağrımıyorsa atla acile gidip Midenin ağrıdığını damardan nexium yaptırmak istediğini söyle. Zaten sen söylemesen bile onlar nexium yapacak tek çaresi bu. Bir seferlik olduysa bunu dene hiç uğraşma başka türlü geçmiyor çünkü
Nexium nedir hocam

Nexium nedir hocam
Mide koruyucu koldan damardan yapıyorlar 2 saniye sürüyor acısı neyi yok tak diye keser ağrıyı. Herhangi bir yan etkisi yok bir zarar yok Doktora midem ağrıyor diyince bundan yapıyor zaten ben sadece kolay olsun diye adını da yazdım . Şey gibi düşün başın ağrıdığında iğne yapıyorlar ya kalçadan. Onun koldan yapılan mide için versiyonu.

Mide koruyucu koldan damardan yapıyorlar 2 saniye sürüyor acısı neyi yok tak diye keser ağrıyı. Herhangi bir yan etkisi yok bir zarar yok Doktora midem ağrıyor diyince bundan yapıyor zaten ben sadece kolay olsun diye adını da yazdım . Şey gibi düşün başın ağrıdığında iğne yapıyorlar ya kalçadan. Onun koldan yapılan mide için versiyonu.
Tamam hocam yardımınız icin teşekkür ederim

rica dostum umarım geçer

Arakadaar 3 4 saat önce başladı bu olay çok fazla açıyor hareket etsem yine açıyor ve ağrıyor ne yapicam neden oldu bu
d-dostum sana kötü bir haberim var. Hamilesin

Arakadaar 3 4 saat önce başladı bu olay çok fazla açıyor hareket etsem yine açıyor ve ağrıyor ne yapicam neden oldu bu
1) Daha önce yemediğin bir şey yedin mi
2) Çok fazla yedin mi
3) Daha önce yapmadığın veya çok hızlı bir hareket yaptın mı
4) İlk 3 ünden herhangi birini yaptıysan doktora gitmen şart
5) Tuvalete gitmeye çalış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,356
Üyeler
187,820