muz yiyebilirsin o zaman iyi gelir doğal maden suyu da içebilirsin. Eğer halin varsa yürüyüş de yapmanı öneririm ayrıca sakız da mideyi çalıştırır sakız çiğne
Yıllardır hastane ile uğraşan biri olarak net çözümünü söylüyorum.
Düzenli olarak tahinle muzu karıştırıp ezip her sabah aç karnına ye.
Ağrıdığı zamanlarda rennie tarzı çiğneme tableti al
İlaç kullanıyorsan ilaçlardan önce mide koruyucu kullan.
Bunların hiçbiri yoksa sadece şimdilik olduysa düzenli ağrımıyorsa atla acile gidip Midenin ağrıdığını damardan nexium yaptırmak istediğini söyle. Zaten sen söylemesen bile onlar nexium yapacak tek çaresi bu. Bir seferlik olduysa bunu dene hiç uğraşma başka türlü geçmiyor çünkü
Yıllardır hastane ile uğraşan biri olarak net çözümünü söylüyorum.
Düzenli olarak tahinle muzu karıştırıp ezip her sabah aç karnına ye.
Ağrıdığı zamanlarda rennie tarzı çiğneme tableti al
İlaç kullanıyorsan ilaçlardan önce mide koruyucu kullan.
Bunların hiçbiri yoksa sadece şimdilik olduysa düzenli ağrımıyorsa atla acile gidip Midenin ağrıdığını damardan nexium yaptırmak istediğini söyle. Zaten sen söylemesen bile onlar nexium yapacak tek çaresi bu. Bir seferlik olduysa bunu dene hiç uğraşma başka türlü geçmiyor çünkü
Mide koruyucu koldan damardan yapıyorlar 2 saniye sürüyor acısı neyi yok tak diye keser ağrıyı. Herhangi bir yan etkisi yok bir zarar yok Doktora midem ağrıyor diyince bundan yapıyor zaten ben sadece kolay olsun diye adını da yazdım . Şey gibi düşün başın ağrıdığında iğne yapıyorlar ya kalçadan. Onun koldan yapılan mide için versiyonu.
Mide koruyucu koldan damardan yapıyorlar 2 saniye sürüyor acısı neyi yok tak diye keser ağrıyı. Herhangi bir yan etkisi yok bir zarar yok Doktora midem ağrıyor diyince bundan yapıyor zaten ben sadece kolay olsun diye adını da yazdım . Şey gibi düşün başın ağrıdığında iğne yapıyorlar ya kalçadan. Onun koldan yapılan mide için versiyonu.
1) Daha önce yemediğin bir şey yedin mi
2) Çok fazla yedin mi
3) Daha önce yapmadığın veya çok hızlı bir hareket yaptın mı
4) İlk 3 ünden herhangi birini yaptıysan doktora gitmen şart
5) Tuvalete gitmeye çalış