Telefonda önceliğiniz nedir paylaşırmısınızArkadaşlar herkese selamlar. 7700TL sınır olmak kaydıyla telefon arıyorum önerebilecek arkadaşlar varsa alabilir miyim ? Kafam çok karışık ios'u tercih etmiyorum youtube vanced gibi uygulamalar kullanıyorum.
İndirim yakalarsan S21 düşer belki o civarlara.Arkadaşlar herkese selamlar. 7700TL sınır olmak kaydıyla telefon arıyorum önerebilecek arkadaşlar varsa alabilir miyim ? Kafam çok karışık ios'u tercih etmiyorum youtube vanced gibi uygulamalar kullanıyorum.
Samsung Galaxy S20 Plus önerebilirim ya da Note 10 Lite gayet güzel telefonlarEkran
Kamera
Batarya
S20 duyduğum kadarıyla iyi bir telefon Note 10 lite da ben kullanıyorum gayet memnunumSamsung Galaxy S20 Plus önerebilirim ya da Note 10 Lite gayet güzel telefonlar
S21 de ilgi çekici hocam bakılabilir.İndirim yakalarsan S21 düşer belki o civarlara.
Note 10 lite çok tatlı telefon hocam olabilirSamsung Galaxy S20 Plus önerebilirim ya da Note 10 Lite gayet güzel telefonlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
S20 duyduğum kadarıyla iyi bir telefon Note 10 lite da ben kullanıyorum gayet memnunum
Hiç bakmadım hocamXiaomi Mi 10T Pro da düşünebilirsiniz eğer Samsung istemiyorsanız
Güzel midir hocam ?@Assistive Hocam bu nasıl? Cevap vermiyorsunuz ama olsun etiketliyeyim![]()
Samsung Galaxy S20+ Plus (SM-G985F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy S20+ Plus SM-G985F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Düşünebilir bir telefon kendisi o fiyat bandına ancak bir Samsung kullanıcısı olarak f/p arıyorsanız Note 10 Lite önerebilirim.Hiç bakmadım hocam
Tamamdır hocam göz önünde bulundurucamDüşünebilir bir telefon kendisi o fiyat bandına ancak bir Samsung kullanıcısı olarak f/p arıyorsanız Note 10 Lite önerebilirim.
S20 öneriyor herkes seviliyor sanırımS20, iPhone 11.
Sevilmekten ziyade çok güzel, hoş bir telefon. iPhone 11'de düşünebilirsin.Tamamdır hocam göz önünde bulundurucam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
S20 öneriyor herkes seviliyor sanırım![]()