DA FORUM'da Şikayetçi Olduğunuz Durumlar Nelerdir?

*Moderatör sayısının artılması iyi olur,nedenini sorarsanız raporlarda,üye banlamada yeterli kalmayabiliyorlar.
*Fingerprint gibi siteye girenlerin izinin alındığı güvenlik sistemi gelsin,troll hesaplar artıyor eğer bu özellik gelirse troll hesapları açan kişi istediği vpnyi kullansın yinede troll hesap açamaz anında ban yer.
*Mesela ben @Emydn10 'un profil mesajına bir şey yazdım,sonra başka kişilerde onun profil mesajına birşeyler yazdı,böyle böyle 50 mesaj oldu,bu 50 mesajın benimle alakası olmadığı halde bana bildirim geliyor,bu bildirimileri kapatabilmek için bir seçenek olsa iyi olur.

Bir de özellikle rütbe sistemi hakkında olumsuz bir yaklaşımım bulunuyor. 100 mesaj atan bir adam ile 10.000 mesaj atan adamın yazdıkları aynı kefeye konulmuyor. Rütbe sisteminin kalkması gerektiğini düşünüyorum. Sadece mesaj sayısı kalabilir.
100 mesaj atan adam daha yararlı bilgiler veriyor fakat 10.000 tane mesajı olan adam ondan eksik bilgi verdiğinde 100 mesajlı yerine 10.000 mesajlı kişiyi dinliyor.
Bu yüzden rütbe sisteminin kesinlikle kalkması yanındayım.

biraz ciddi değil ama 👉👈
çerçeve olayı gelebilir rütbeye göre

Kişinin rütbesine göre günlük yükseltme sayısı arttırılabilir bence.
Bu olmamalı bence.Rütbesi yüksek kişilerin genelde fazla sayıda inceleme ya da rehberleri oluyor.Bunları bir anda yükseltseler acil yardıma ihtiyacı olan birinin konusu gözükmeyecek.

Aslında tamamen rahatsızlık değil biraz öneri gibi ama bazen bir konu açacak oluyorum konular arasında istediğim konu türü yok. Bu yüzden konu açmak için diğer bölümü olsun istiyorum. Konuyu kendimiz yazalım moderatörler ve yöneticiler onaylasın mesela bu konu türlerini. Böyle konuları konu dışına açmanın doğru olduğunu düşünmüyorum ama anasayfayı rahatsız etmemek için konu dışına açıyorum mesela konuyu

*Moderatör sayısının artılması iyi olur,nedenini sorarsanız raporlarda,üye banlamada yeterli kalmayabiliyorlar.
*Fingerprint gibi siteye girenlerin izinin alındığı güvenlik sistemi gelsin,troll hesaplar artıyor eğer bu özellik gelirse troll hesapları açan kişi istediği vpnyi kullansın yinede troll hesap açamaz anında ban yer.
*Mesela ben @Emydn10 'un profil mesajına bir şey yazdım,sonra başka kişilerde onun profil mesajına birşeyler yazdı,böyle böyle 50 mesaj oldu,bu 50 mesajın benimle alakası olmadığı halde bana bildirim geliyor,bu bildirimileri kapatabilmek için bir seçenek olsa iyi olur.
Bizde bütün raporlara çok kısa sürede bakılır. Ban atmada geri kalıyorlar diye bir şey yok, çünkü amacımız ban atmak değil.

Şikayetçi olduğum çok bir şey yok fakat öneri olarak birkaç şey paylaşacağım.

Kişinin rütbesine göre günlük yükseltme sayısı arttırılabilir bence.

Katılıyorum.

Ayrıca Beğenme kısmında bir kişinin yorumuna katıldığımızı ifade etmek için +1 emojisi güzel olabilirdi.
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
Rütbeye göre günlük konu yükseltme sayısının artması gibi bir durum olabilir mi?
Ahım şahım değil mesela gold'da +1 gibi. Olursa çok iyi olabilir, ne düşünüyorsunuz?

Bide konuya alakasız mesaj atanlar. En basit örnek bu konuyu kaç tane mod ve forumun sahibi okuyor, ilk sayfadaki "Kalitelisinden yerimizi alalım" mesajını silmiyorsunuz.

Ayrıca bana göre aynı mesajları tekrar tekrar yazmak yasak olmalı(Mesela 400 TL psu tavsiyesinde 10 kişi aynı malı yazmayıp 1 yazanı beğense çok daha mantıklı olur.) , aynı anda olanlarda silinmeli bence, çok boş bir şekilde konunun kirlenmesine sebep oluyor ve kimi kişiler bu yolla rahatça mesaj kasabiliyor.
Ayrıca reaksiyon sistemini yanlış kullananlara reaksiyon yasağı gibi şeyler gelmeli bence. Misilleme olsun diye üzgün spam yapanları bile görmüştüm.
Ayrıca çok önemli değil ama üst rütbelere gif pp gelse hiç fena olmaz bence :)
Reaksiyon yasağı evet gelebilir ama aynı mesajı tekrar tekrar yazmak bunun önüne geçmek zor yeni konu açılıyor kendimden biliyorum bir yazıyorum gönderiyorum bir bakıyorum aynı şeyi başkası yazmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,790
Üyeler
192,800
Son üye
Kal-El
Geri