Psu siparişi verdim iptal etmelimiyim dostlar?

Reaksiyon skoru
4
İnce hesaptan siparişini 3 saat önce verdiğim psu modular değil ve ileride rgb koblo gibi küçük modifiyeler yapmak istiyorum siparişi yeni vermişken iptal edip modular psu aramaya başlamalımıyım, rgb kablo takabilmem için modular olması şart mı. asıl soru bu -şimdiden teşekkürler

Hangi psu? Link atar mısın hangisi olduğunu nerden bilelim.

İnce hesaptan siparişini 3 saat önce verdiğim psu modular değil ve ileride rgb koblo gibi küçük modifiyeler yapmak istiyorum siparişi yeni vermişken iptal edip modular psu aramaya başlamalımıyım, rgb kablo takabilmem için modular olması şart mı. asıl soru bu -şimdiden teşekkürler
fsp markalı bir psuda sıkıntı olacagını düşünmüyorum

Arkadaşlar güvenilir olduğunu ben de biliyorum fakat ileride gidip şu ürünü satın aldığımda modular olmayan herhangi bi psu da kullanabilirmiyim
Şart mı modular olması bunu kullanabilmem için konuyu düzgün okuyun lütfen..

Arkadaşlar güvenilir olduğunu ben de biliyorum fakat ileride gidip şu ürünü satın aldığımda modular olmayan herhangi bi psu da kullanabilirmiyim
Şart mı modular olması bunu kullanabilmem için konuyu düzgün okuyun lütfen..
Tam bilmeyerekten söylüyorum, bunlar sadece ara kablo gibi gözüküyor. Yani psu dan çıkan kabloyu buna, sonra da anakarta bağlayacakmışsınız gibi gözüküyor. Daha sonra da rgb pinlerini vs. takıcaksınız.
*Cevap veya reaksiyon atarak onların buraya bakmasını sağlayabilirsiniz.

kötü bir psu deil.

Geri