Ape1995
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
Aynen kardeşim abdullahın storysini izle bak bakayım benim dediğimi yapıyor her şey reklam değil50mi KEKW
Aynen kardeşim abdullahın storysini izle bak bakayım benim dediğimi yapıyor her şey reklam değil50mi KEKW
Aslında iceriğine göre uygun9 k yuhh
Umarım dediğim olmaz kuzenimde para iadesi yaptılar VOK sistemindepeki bizim siparişlerde gözükmüyor itopyayı arıyoruz açmıyorlar
Sizin gibi bekleyen 3-4k kişinin olduğunu düşünün. İtopya'ya lafım yok zaten siteleri iyi değil.Hocam youtube bildirimi gelmeden itopyada aktiftim bildirim geldigi gibi siteye geçtim internet hızım 200 mbps ve alamadım üyelikten 3 defa cıkış yaptı sistem birkaç defa sepetimi sildi ve son olarak ödeme ekranında kart hatası verip stok bitti dedi kimse savunmasın boşa itopya sistemi düzeni leş
Harbiden normal zamanda çökse bile şaşırmamİtopyanın çökmesine alıştık zaten.
Yok zaten uygun ama fiyatı görünce benim bütçeye fazla geldi bende yuh yazmışım işteAslında iceriğine göre uygun
Öyle cidden hele şu zor dönemde stok sıkıntıları varken ben pek giriş seviyesi sistem de göremez oldum hep orta yüksek arası gidiyor orta bütçenin bile fiyatı çok arttı.Eskiden para olmazdı sistem olurdu şimdi para var sistem yoknoş şans hepinize ben dart1 almıştım
Kim dediTek çözüm foruma özel sistem ins geliyor
Alamadım cildiricamAbdullah abi sistemini sonunda çıkardı sizce nasıl? Fiyatı 9K