Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Kasa çıktı çıkmasınada işte yine garibanın yüzü gülür mü?. (9k lık kasa alıcaktın sen mi garibansın demeyin benim karamsarlığım diğer kasalar düşük bütçeli olsa bile site kaynaklı alamayacak olmam.) Bidiğim bir şey var ki diğer iki kasayıda dediğim gibi alamazsam (Lanet olası bankalar 5k limit verdiği için) incehesap indirimleriyle ilgili bir konu açıp bilgili kişilerden tavsiye alamaya bakacağım.

Hocam sepete ekledim sepetim silindi üyelige girdim 3 defa çıkış attı sistem ödeme ekranına geldim stok bitti uyarısı verdi. Hala siteye giriş yapılmıyor bu sorunlara rağmen ürün stogu bittiyse ya satış hiç olmadı ya da %90 ı local üzerinden alındı sağ cepten sol cebe
Dostum her seferinde bunu yapıyorlar. "Hiç satış olmadı yalan" Sadece bu forumda bile şu an 1759 kişi aktif.
Bide bunun youtube kısmı var. 300 adet stok 1 dakika içinde biter zaten çok normal.

Dostum her seferinde bunu yapıyorlar. "Hiç satış olmadı yalan" Sadece bu forumda bile şu an 1759 kişi aktif.
Bide bunun youtube kısmı var. 300 adet stok 1 dakika içinde biter zaten çok normal.
Haklısında daha video yayınlanalı 4.dakika girmeye çalıştım site açılmıyor resmen .

Hocam youtube bildirimi gelmeden itopyada aktiftim bildirim geldigi gibi siteye geçtim internet hızım 200 mbps ve alamadım üyelikten 3 defa cıkış yaptı sistem birkaç defa sepetimi sildi ve son olarak ödeme ekranında kart hatası verip stok bitti dedi kimse savunmasın boşa itopya sistemi düzeni leş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,632
Üyeler
193,096
Son üye
ardaw122
Geri