ram kullanımının fazla olduğunu düşünüyorum.Boştayken %32 RAM kullanımı normalmi?
Alıntıyı görüntületotalde ramın kaç gb
Gayet normal.
ram kullanımının fazla olduğunu düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer bir uygulama çalışmadığından eminsen sorun kullandığın işletim sistemi olabilir.
16GB RAM kullanıyorum.Evet, normal. Windows 10'un kullandığı RAM sizin RAM miktarınıza bağlı.
Dostum nasıl yaptın bunu banada yardımcı olurmusun?Ram düşmanı chrome ve epic games açık. Ayrıca yükleme yapıyorum. Arındırılmış win10 pro kullanıyorum. Aradaki farka kesinlikle değer. (ram miktarı: 16gb)
Alıntıyı görüntüle
Dostum nasıl yaptın bunu banada yardımcı olurmusun?
www.fullprogramlarindir.com
Çok normal.Boştayken %32 RAM kullanımı normalmi?
Bunlar yerine Windows 10 N yüklemek daha mantıklı bence.burda arkadaşlar windowsu gereksiz programlarından arındırıp iso dosyası oluşturuyorlar. Şuan için benim kullandığım iso dosyasını bulamadım. İşletim sistemlerine göz atarsan hepsinin farklı olduğunu, hepsinin farklı kişi ya da kullanışlara hitap ettiğini anlayabilirsin. Açıklamaları okuyarak kendine uygun gördüğün işletim sistemini indirim rufuslayarak format atabilirsin.![]()
Full Program İndir Full Programlar İndir - Oyun İndir
Full Program İndir Oyun İndir - Film Android Ücretsizwww.fullprogramlarindir.com
Farkı nedir hocam. Eğer benim kullandığım isoların zararı varsa bilmek isterim.Çok normal.
Bunlar yerine Windows 10 N yüklemek daha mantıklı bence.