bilgisayarim tamamen coktu format atamiyorum

Glitchy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,710
merhabalar, forumda birisinin gonderdigi bozuk iso dosyasiyla format atarken pc bozuldu, microsoft sitesinden yeni iso attim ama format yerine gelmiyor surekli su hatayi veriyor acil yardim edin bilgisayarim acilmiyor :
IMG_20210523_195725.jpg
IMG_20210523_195733.jpg

hocam 2 gb bilgisayara win 10 mu kurdunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

win 7 isosu atıp deneyin

Öncelikle merhaba @Enes Dağhan bilgisayar ile ilgili bir şey bilmiyorsan en yakın bilgisayarcıya götür senden bir miktar para alıcaktır ama bilgisayarını düzelticektir

hocam 2 gb bilgisayara win 10 mu kurdunuz

win 7 isosu atıp deneyin
ne win 7si kardesim adamin attigi win 7 bozdu zaten bende win 7 ariyordum pcmin agzina etti

Öncelikle merhaba @Enes Dağhan bilgisayar ile ilgili bir şey bilmiyorsan en yakın bilgisayarcıya götür senden bir miktar para alıcaktır ama bilgisayarını düzelticektir
kardesim ben senin kadar getirmeyi bilmiyormuyum ? yardim iatiyorum diyorum

Bilgisayarına USB bağlıyor herhalde format ile alakalı benim'de fazla bir bilgim yok Flaş Belleği bağladıktan sonra zaten direk format sistemi geliyor dediğimi yap en yakın bilgisayarcıya git senden alıcağı para en fazla 30 35 tir

arkadaşın attığı iso bozdu ve win 8 kurdun yanlış anlamadıysam dime?
hayir win 8 vardi win 7 istedim isosunu adam gitti bir iso atti denemeden gitti pc olan bu

Bilgisayarına USB bağlıyor herhalde format ile alakalı benim'de fazla bir bilgim yok Flaş Belleği bağladıktan sonra zaten direk format sistemi geliyor dediğimi yap en yakın bilgisayarcıya git senden alıcağı para en fazla 30 35 tir
sen oyle san 🤣🤣 format atmayi biliyorum zaten ama pc tamamen gitti diyorum formatta atilmiyor

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
donanım olarak yeniden başlatın , bilgisayara normal şekilde önyüklemeyi deneyin ve Windows kurtarma ortamından Başlangıç onarımını gerçekleştirin ve kontrol edin.

Adımlar:

1. Put Windows 8 kurulum diskini disk sürücüsüne ve sonra bilgisayarı başlatın.
  2. İstendiğinde bir tuşa basın.
  3. Bir seçiniz dil, saat, para birimi cinsinden bir klavyeyi veya bir giriş yöntemini ve ardından İleri'ye .
  4. Bilgisayarınızı onarın'ı tıklayın .
  5. Eğer tamir istediğiniz işletim sistemini tıklatın ve sonra tıklatın İleri .
  6. In Sistem Kurtarma Seçenekleri iletişim kutusunda, tıklayın Başlangıç Onarma .

RUFUS ayarların bozuk olabilir

donanım olarak yeniden başlatın , bilgisayara normal şekilde önyüklemeyi deneyin ve Windows kurtarma ortamından Başlangıç onarımını gerçekleştirin ve kontrol edin.

Adımlar:

1. Put Windows 8 kurulum diskini disk sürücüsüne ve sonra bilgisayarı başlatın.
  2. İstendiğinde bir tuşa basın.
  3. Bir seçiniz dil, saat, para birimi cinsinden bir klavyeyi veya bir giriş yöntemini ve ardından İleri'ye .
  4. Bilgisayarınızı onarın'ı tıklayın .
  5. Eğer tamir istediğiniz işletim sistemini tıklatın ve sonra tıklatın İleri .
  6. In Sistem Kurtarma Seçenekleri iletişim kutusunda, tıklayın Başlangıç Onarma .
oyle degil maalesef.

Al bunu indir 7 kur. Home Premium.
hocam pc gitti diyorum formatta atilmiyor o kisinin attigi aey yuzunden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,431
Üyeler
183,428
Son üye