M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,188
bilgisayar için bluetooth adaptöre ihtiyacım var 50tlye kadar bluetooth adaptör önerebilir misiniz?
Bugün ne kadar çok bluetooth adaptör konusu varbilgisayar için bluetooth adaptöre ihtiyacım var 50tlye kadar bluetooth adaptör önerebilir misiniz?
sizin kullandığınızın gecik vb sorunları varmıBugün ne kadar çok bluetooth adaptör konusu var
Hocam, önerim:
![]()
TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 384,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Dark DK-AC-BTU50 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark DK-AC-BTU50 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-AC-BTU50 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 211,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçeyi artırmanıza değer. Piyasayı çok araştırdım, bu bütçede çok fazla dandik ürün var. 5.0 yazmışlar, içindeki çip dandik 4.0 hatta belki 3.0 CSR çip. Bu iki ürün üzmez. 2. linkteki ürünü kullanıyorum, sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Hayır yok. Bluetooth 5.0 destekli bir adaptör. Kullandığım kulaklık da 5.0 olduğu için gecikme hissedilmiyor.sizin kullandığınızın gecik vb sorunları varmı
anladım teşekkürler onu alacağımHayır yok. Bluetooth 5.0 destekli bir adaptör. Kullandığım kulaklık da 5.0 olduğu için gecikme hissedilmiyor.
Bilgisayarınızda CD-ROM varsa içinden çıkan CD ile driver'ını kurun. CD-ROM yoksa şu sitedeki driver'ı kurabilirsiniz. Yoksa çalışmaz:anladım teşekkürler onu alacağım
peki teşekkürler söylemeseydiniz büyük ihtimalle bulamazdımBilgisayarınızda CD-ROM varsa içinden çıkan CD ile driver'ını kurun. CD-ROM yoksa şu sitedeki driver'ı kurabilirsiniz. Yoksa çalışmaz:
Bluetooth Ürünleri
www.dark.com.tr