- Reaksiyon skoru
- 25
- Konu Sahibi Konu Sahibi
gskill kıyaslıyoruz şaka gibi dxPatriot şuan iyi bir firma özellikle ssdleri çok fp
gskill kıyaslıyoruz şaka gibi dxPatriot şuan iyi bir firma özellikle ssdleri çok fp
O zaman 4 fps bile önemli senin için ? Powerboost kasa da işlemcin aşırı ısınabilir bununda lehim erimesi gibi zararları var bilgin olsun, hatta aşırı ısınırsa frekans bile düşürebilir drop yersintek oyun için olabir ztn amacım
Türkçe yazar mısın dostum?tek oyun için olabir ztn amacım
Yok abi o kadar kasa önerdik arkadaş fırın almak yerine daha ucuz olduğu için powerboost almakta çok kararlıPatriot daha iyidir
750w fazla olmuş eğer 11900k takmayack isen
Kasa kötü daha iyi kasalar bulunur
Uğraşma dostum daha. Bunlar gibi onlarcası ile uğraştım, uğraştık, uğraşıyoruz ve uğraşıcaz.O zaman 4 fps bile önemli senin için ? Powerboost kasa da işlemcin aşırı ısınabilir bununda lehim erimesi gibi zararları var bilgin olsun, hatta aşırı ısınırsa frekans bile düşürebilir drop yersin
Bişey merak ettimgskill kıyaslıyoruz şaka gibi dx
Adam soru sormuş alınır mı diye ne desek hayır diyor illa alacak o sistemi. La madem alacaksın niye konu açarsın ki ?Uğraşma dostum daha. Bunlar gibi onlarcası ile uğraştım, uğraştık, uğraşıyoruz ve uğraşıcaz.
Y0k amcamınBişey merak ettim
Gskill Babanın mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adam soru sormuş alınır mı diye ne desek hayır diyor illa alacak o sistemi. La madem alacaksın niye konu açarsın ki ?
yok senin ananındır belki yaBişey merak ettim
Gskill Babanın mı ?
Sus dostum sus.Bişey merak ettim
Gskill Babanın mı ?
çöp önermeYok abi o kadar kasa önerdik arkadaş fırın almak yerine daha ucuz olduğu için powerboost almakta çok kararlı
Obaa.yok senin ananındır belki ya
Powerboost ve gskill fanboyusun sen.çöp önerme
Powerboostun çöp olması?Powerboost ve gskill fanboyusun sen.