Sayfa güvenilir mi ve sistem nasıl sizce?

Ama site çöküyor ve fırsatçılardan kalmıyor.bu sistemi de kaçırmak istemiyorum
DA Sistem 5 çıktığı anda şansıma bildirimine denk geldim ve siteye girdim 2-3dk sorunsuz dolaştım, belki bir fırsatın olabilir. Ama sen bilirsin bu sistemde iyi gözüküyor bu fiyata. Sitenin güvenilirliği hakkında bir bilgim yok ama güvenilirdir diye düşünüyorum.

DA Sistem 5 çıktığı anda şansıma bildirimine denk geldim ve siteye girdim 2-3dk sorunsuz dolaştım, belki bir fırsatın olabilir. Ama sen bilirsin bu sistemde iyi gözüküyor bu fiyata. Sitenin güvenilirliği hakkında bir bilgim yok ama güvenilirdir diye düşünüyorum.
Ben de sepete ekledim.bilgilerimi girdim tam tamamlayacaktım site çöktü sipariş iptal oldu

Site güvenilir, sistem bence iyi gibi eğer yeni sistem falan bekleyemem diyorsan alınabilir.

Bu kasayı almak istiyorum sizce iyi mi?
Bir de bu site güvenilir mi?
Bence sistem çok iyi İnternet ortamında fiyat performans diyebilirim ama kasa kötü knk sadece 1 tane egzoz fanı var diye biliyorum şöyle 4 fanlı bir kasa alırsan sogutmaya yardımcı olur

trendyol ve hepsi burada en güveniliri pek güvenli duruyo ama biemiyoruz şöyle yap sipariş i ver kargoya parayı vermeden önce kargoya bak sahte bişeyler felan gönderdiyse "ben bunu siparış vermedim" de ama yinede kabul etmez başına kalabilir

SSD kötü. Onu değiş fiyat oldu 9k bence Yeni da sistemi bekle

Geri