Dün akşam saat kaçta gelmişNe zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben dün öğlen bir defalık stoğa eklediler sandım yazdıklarına göre dün akşam ve bugün yine eklenmiş. Bütün gün f5 atarım artık alabilmek için.
Dün akşam saat kaçta gelmişNe zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben dün öğlen bir defalık stoğa eklediler sandım yazdıklarına göre dün akşam ve bugün yine eklenmiş. Bütün gün f5 atarım artık alabilmek için.
Dün akşam saat kaçta geldiğinin önemi yok ki. Stoğun gelmesinin özel bir saati yok, her an gelebilir.Dün akşam saat kaçta gelmiş
Yok biliyorum ya. Dün akşam baya baktım da görememiştim o yüzden sordum.Dün akşam saat kaçta geldiğinin önemi yok ki. Stoğun gelmesinin özel bir saati yok, her an gelebilir.
Hep bana işteyken denk geliyorArkadaşlar stok ara sıra geliyor, takipte kalın.
İnanıyorum belki bu olmasada güzel bir DA pc yakalayacaksınızHep bana işteyken denk geliyor![]()
Aynen, neredeyse sistem fiyatına satıyorlar. İnşallah bir gün bu yaptıklarının karşılığını görürler.Alıntıyı görüntüle
Satışlar başlamış ho
Aha isimle adres yazıyor bekle beni!Alıntıyı görüntüle
Satışlar başlamış ho
Evi mi basacaksınAha isimle adres yazıyor bekle beni!
İnşallahhhh, daha parayı atmden cekemeden yanar paralarıAynen, neredeyse sistem fiyatına satıyorlar. İnşallah bir gün bu yaptıklarının karşılığını görürler.