Mutluleymun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
iPhone 6s telefonum var sürümü 14.5.1 nasıl Jailbreak yapabilirim?
Tweak uygulama yüklemek istiyorum Instagram++ snapchat++ gibiNiye jailbreak yapmak istiyorsunuz ki? Jailbreak bildiğim kadarıyla cihazınızı zombiye çeviriyor.
Profil kurmak? Bunlar legal mi?Tweak uygulama yüklemek istiyorum Instagram++ snapchat++ gibi
İllegal bir durum olmuyor. Kendi telefonuza kendi isteğinizle müdahale etmiş oluyorsunuz.Profil kurmak? Bunlar legal mi?
Checkra1n jailbreak diye arayabilirsiniz.iPhone 6s telefonum var sürümü 14.5.1 nasıl Jailbreak yapabilirim?
Kendi isteğiyle illegal bir program kurabilir, istemsiz olması gerekmiyor.İllegal bir durum olmuyor. Kendi telefonuza kendi isteğinizle müdahale etmiş oluyorsunuz.
Başka bildiğiniz uygulama var mı acaba checkra1n'de usb kullanmam gerekiyor evde boş usb yokİllegal bir durum olmuyor. Kendi telefonuza kendi isteğinizle müdahale etmiş oluyorsunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Checkra1n jailbreak diye arayabilirsiniz.
En son 14.5 desteği gelmişti.
Premium özellik kazandıran uygulamaları kullanmıyorum. Sportif, Snapchat vs. tespit ettiğinde hesabı kapatabiliyor.Kendi isteğiyle illegal bir program kurabilir, istemsiz olması gerekmiyor.
Jailbreak legal mi bilmem ama Spotify ++ gibi profillerin yasak olduğunu okumuştum.
Konu sahibi bunları istiyor, bunlara yardım etmek yasak. Bundan bahsediyorum.Premium özellik kazandıran uygulamaları kullanmıyorum. Sportif, Snapchat vs. tespit ettiğinde hesabı kapatabiliyor.
Kim yüklerse yüklesin korsan yazılım kullanmak illegal.İllegal bir durum olmuyor. Kendi telefonuza kendi isteğinizle müdahale etmiş oluyorsunuz.
Nasıl tweak uygulama indiririm demedim jailbreak yapmayı sordum jailbreak yaptıktan sonra ister yüklerim ister yüklememKonu sahibi bunları istiyor, bunlara yardım etmek yasak. Bundan bahsediyorum.
Şu an 14.5 ve üzeri için başka araç çıkmadı.Başka bildiğiniz uygulama var mı acaba checkra1n'de usb kullanmam gerekiyor evde boş usb yok
Tweak uygulama yüklemek istiyorum Instagram++ snapchat++ gibi
Nasıl tweak uygulama indiririm demedim jailbreak yapmayı sordum jailbreak yaptıktan sonra ister yüklerim ister yüklemem