Minecraft Büyü Sorunu

eyupseker

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,604
Bizim bir netherit botumuz var.
Patlama koruması 4
Derin Koşucu 3
Tüy düşüşü 4
Tamir
Biz buna dikenler 3 basmak istiyoruz. Çok Pahalı diyor. Fakat yeni bir hileli survival açıp denediğimizde aynı büyüleri basınca 27xp istemekte. (Server da hiç bir tür hile kullanılmadı).

Bizim bir netherit botumuz var.
Patlama koruması 4
Derin Koşucu 3
Tüy düşüşü 4
Tamir
Biz buna dikenler 3 basmak istiyoruz. Çok Pahalı diyor. Fakat yeni bir hileli survival açıp denediğimizde aynı büyüleri basınca 27xp istemekte. (Server da hiç bir tür hile kullanılmadı).
Bro eğer farklı büyü bastıysan hatta netherite yapmadan önce elmasla tamir ettiysen bile xp gereksinimi artar ve minecraft bir süre sonra çok pahalı diyip basmtırmıyor büyüyü

aynı sıralamya göre basılmadıysa tabi xp ister çünkü bottaki büyüler yüksek ve sende yüksek bir şey basmak istediğin için oyun çok fazla isitoyr ve pahalı diyor eğer tek bir kitapta basabilirseniz veya 2 botu birleştirirseniz olur diye düşünüyorum yani minecraft ın büyü sistemi biraz karışık

İtemlerin hafızası var, o iteme kaç defa büyü yaptığını, kaç defa tamir ettiğini aklında tutuyor. Bir süre sonra belli bir sayıyı geçtiğinde çok pahalı diyor. Kaçınılmaz bir durum.

İtemlerin hafızası var, o iteme kaç defa büyü yaptığını, kaç defa tamir ettiğini aklında tutuyor. Bir süre sonra belli bir sayıyı geçtiğinde çok pahalı diyor. Kaçınılmaz bir durum.
Peki çok pahalı diyorsa, bu büyüyü basmak imkansız mıdır yoksa belirli bir seviyeye çıkınca basmamıza izin verir mi?

Peki çok pahalı diyorsa, bu büyüyü basmak imkansız mıdır yoksa belirli bir seviyeye çıkınca basmamıza izin verir mi?
İtemi kitapla birleştiriyorsan mümkün değil diye biliyorum, ben de çok araştırmıştım.
Ama itemle itemi birleştiriyorsan ikinci sekmeye koyduğun itemin durability'sini düşürürsen tamir masrafı düşeceğinden mümkün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,220
Üyeler
191,494
Son üye
Neroi
Geri