BurakPasha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 553
- Bütçe
- 1000
Arkadaşlar bu 3 kulaklıktan hangisini almalıyım? VALORANT oynuyorum sadece.
Kesinlikle Fury X.Arkadaşlar bu 3 kulaklıktan hangisini almalıyım? VALORANT oynuyorum sadece.
Baktım, güzel rehber. Cloud II ile aralarında ne kadar fark vardır?Kesinlikle Fury X.
İnceleme rehberime bakabilirsiniz https://forum.donanimarsivi.com/konu/bu-fiyata-en-iyi-kablosuz-kulaklik-fury-x.366086/
Kablosuz almak istiyorum. Hem Fury-x bana gayet yeterli gibi duruyor.üçü arasından fury x
eğer bütçeniz artarsa tercih edebilirsiniz
HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blackout HX-HSCAS-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blackout HX-HSCAS-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Ses performansları neredeyse aynıhocam, mikrofon olarak Fury X daha üstün, kablosuz olduğu için bence Fury X almak daha mantıklı.Baktım, güzel rehber. Cloud II ile aralarında ne kadar fark vardır?
Tamam teşekkür ederim.Ses performansları neredeyse aynıhocam, mikrofon olarak Fury X daha üstün, kablosuz olduğu için bence Fury X almak daha mantıklı.
O zaman Fury X sizin için daha rahat.Kablosuz almak istiyorum. Hem Fury-x bana gayet yeterli gibi duruyor.