Driver var, fakat kullanamıyorsun.OMEN by HP Fare 400 Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği
Şunun için en güncel sürücüleri, yazılımı ve aygıt yazılımını indirin: OMEN by HP Fare 400.Bu site, Windows ve Mac işletim sistemi için HP Programlama ve Yazıcı ürünlerinin doğru sürücülerini otomatik olarak tespit edebileceğiniz ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz resmi HP sitesidir.support.hp.com
Driver bulunmuyor
Herhangi bir 3. yazılım parti uygulaması var mı dpi ayarlabileceğim?Driver var, fakat kullanamıyorsun.
Mouse güncellemesi o driver değil herhalde.boyle bir şey var ama bu mudur bilmiyorumOMEN by HP Fare 400 Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği
Şunun için en güncel sürücüleri, yazılımı ve aygıt yazılımını indirin: OMEN by HP Fare 400.Bu site, Windows ve Mac işletim sistemi için HP Programlama ve Yazıcı ürünlerinin doğru sürücülerini otomatik olarak tespit edebileceğiniz ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz resmi HP sitesidir.support.hp.com
Aynı zaten?Software o driver değil.
Kendi mousem Pavilion 300 farklı bir yazılım bulamadım.Herhangi bir 3. yazılım parti uygulaması var mı dpi ayarlabileceğim?
Anladım.Aynı zaten?
Kendi mousem Pavilion 300 farklı bir yazılım bulamadım.
Onun driveri çalışıyor diye biliyorum.Anladım.
Yanlış söyledim herhalde o zaman büyük ihtimal iade edecek mouse'u.Omen reactor aldırabilirim,onda omen gaming hub'dan ayarlanıyor deniyor doğru değil mi?
Elin büyük mü ve hangi şekilde tutuyorsun?200 liraya alınır mı sence omen reactor veya daha iyisi var mı?
alınır bugün başladım kullanmaya çok iyi. yarına kadar bekle inceleme yazıyorum bir bakarsın.200 liraya alınır mı sence omen reactor veya daha iyisi var mı?
O zaman Omen Reactor alabilir.Kendime almıyorum kuzenime alıyorum,eli orta boy ve palm tutuş kullanıyor diye hatırlıyorum.