HaydaaaaBu işlem yasadışı diye biliyorum.
Evet, kanuna göre suç sayılıyor fakat kimsenin taktığı falan yok. Devletin de denetlediği yok.Haydaaaacidden mi ?
Evet ama yapsanda bir şey olmaz sadece başkasının kullandığı telefonun imei nuamrasını çalman günah + yasadışı kendi tuşlu telefonun imeisini çakarsan bir şey olmaz.Haydaaaacidden mi ?
Benim yapma şansım yok mu peki ?Evet, kanuna göre suç sayılıyor fakat kimsenin taktığı falan yok. Devletin de denetlediği yok.
Aslında çok kolay böyle kullananları tespit etmek. Çoğu telefoncu dediğinizi ise 50 TL civarına yapıyor.
Fakat güvendiğiniz biri varsa yaptırın, sonra bir bakmışsınız sizin telefonun IMEI'sini başkasına da vermiş.![]()
Nasıl yapacağım işteEvet ama yapsanda bir şey olmaz sadece başkasının kullandığı telefonun imei nuamrasını çalman günah + yasadışı kendi tuşlu telefonun imeisini çakarsan bir şey olmaz.
Var, YouTube üzerinde videolar bulunuyor. "Ne kadar doğru? Ne kadar kolay? Ne kadar güvenli?" bilemem.Benim yapma şansım yok mu peki ?
Root twrp felan diyorlar elimizde kalmasın telefonVar, YouTube üzerinde videolar bulunuyor. "Ne kadar doğru? Ne kadar kolay? Ne kadar güvenli?" bilemem.
Hiçbir fikrim yok, ilgi alanım değil.Root twrp felan diyorlar elimizde kalmasın telefon![]()
EFS flash. Anlatmayacağım, yasal değil.Root twrp felan diyorlar elimizde kalmasın telefon![]()