Steam Drop Etkinliği

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
4,399
Şuan Steam'de birkaç oyunda drop etkinliği var. Drop için canlı yayınları izlemeniz yeterli.
Benim bildiğim drop olan oyunlar: Human Fall Flat, For the King. Bu oyunların yayınlarını izlerseniz size de drop düşebilir.
Drop ne diye soranlar için, drop oyunların kartları, arkaplan resimleri, profil fotoğrafları vs. satabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bende indirimlere bakıyordum kapattım steami 1 yeni öğe yazdı sağ altta tuhafıma gitti ondanmış demek ez 1 tl :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid
Yayına nerden katılıyoruz mobildeyim bulamadım bir türlü

Şuan Steam'de birkaç oyunda drop etkinliği var. Drop için canlı yayınları izlemeniz yeterli.
Benim bildiğim drop olan oyunlar: Human Fall Flat, For the King. Bu oyunların yayınlarını izlerseniz size de drop düşebilir. Drop ne diye soranlar için, drop oyunların kartları, arkaplan resimleri, profil fotoğrafları vs. satabilirsiniz.
Edit: Knockout City oyununda da drop mevcut.
drop etkinliği ne anlatır mısın ?

Benim bildiğim drop olan oyunlar: Human Fall Flat, For the King. Bu oyunların yayınlarını izlerseniz size de drop düşebilir. Drop ne diye soranlar için, drop oyunların kartları, arkaplan resimleri, profil fotoğrafları vs. satabilirsiniz.
Edit: Knockout City oyununda da drop mevcut.
Steam'in kendi yayın platform tarafındamı yoksa Twitch'mi ?

WARNING! Human fall falt yayınını izlerseniz free drop linkine tıklamayın.

Geri