Chate kısmına Da forum spamlayınya dedimki ne olabilir çok merak ettim dayanamadım ya.
Sadece 2 tanesi satılabiliyor ama.For the King oyunundan 8 item düşürdüm az önce
Direk anında mavi ekran yiyorsun teknolojiye bak çok tuhaf.Ne oldu ki ben tıklayamadım korkudan.
Banada 8 tane düştü başka oyuna geçelim Spamlıyan benimAlıntıyı görüntüle
Bizden birisini buldum
kankam ben tıkladım sayfa açılmadan kapadım yukarıda world of tanks yazısını görünce kaçtımya dedimki ne olabilir çok merak ettim dayanamadım ya.
en fazla kaç item geliyor ?Şuan Steam'de birkaç oyunda drop etkinliği var. Drop için canlı yayınları izlemeniz yeterli.
Benim bildiğim drop olan oyunlar: Human Fall Flat, For the King. Bu oyunların yayınlarını izlerseniz size de drop düşebilir. Drop ne diye soranlar için, drop oyunların kartları, arkaplan resimleri, profil fotoğrafları vs. satabilirsiniz.
Edit: Knockout City oyununda da drop mevcut.
Bana 8 tane geldi tek seferde.kankam ben tıkladım sayfa açılmadan kapadım yukarıda world of tanks yazısını görünce kaçtım
Mesaj otomatik birleştirildi:
en fazla kaç item geliyor ?
kanka ben direk açılmadan mavi ekran yedim.kankam ben tıkladım sayfa açılmadan kapadım yukarıda world of tanks yazısını görünce kaçtım
Mesaj otomatik birleştirildi:
en fazla kaç item geliyor ?