Neler Yeni

Steam hesabım kaç TL eder?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Ekran Alıntısı.PNG

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
sadece csgo bile 70 TL eder ki oyunlar kötü degil boş konuşma
"Boş" konuşmuyorum. Hesapta para edebilecek oyunun olmadığını söylüyorum. Neredeyse tamamı 1 liralık oyunlarla dolu hesabın. Steamcalculator'dan hesap değerine bakıp yorum yazacak kadar cahil olmayın.

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
"Boş" konuşmuyorum. Hesapta para edebilecek oyunun olmadığını söylüyorum. Neredeyse tamamı 1 liralık oyunlarla dolu hesabın. Steamcalculator'dan hesap değerine bakıp yorum yazacak kadar cahil olmayın.
Sana katılıyorum bencede hesap çok bir şey etmez SteamDB hesabın pazardaki değerine bakıp söylüyor oradaki fiyata bakılıp satılacak olsa hiç kimse satamaz

NotGonna

80+ Bronze
Hesaba alıcı bulmak imkansıza yakın ama pahalı oyunlar da var

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
ok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam çok teşekkür ederim yolladığınız site sayesinde clash of clans hesabımı falan da satabileceğimi öğrencim şimdi kayıt oldum ve birazdan satışa koyacağım. Site güvenilir midir bilgin var mı?
CS:GO Prime 250TL olmuş ona göre fiyat belirleyin.

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
arkadaşın pingeldigi oyunların çogu 20 30+TL daha csgosu var 70 TL 30 liraya alınabilen fh4 lü hesaba max 50 TL eder yazıyosunuz?
Hesabın ederi 50 lira olduğu 50₺ eder yazıyorum. CSGO'su beni ilgilendirmiyor. Hile kullanıp kullanmadığını bilmiyoruz. Hesabı Steam Destek aracılığıyla geri alma ihtimali de çok yüksek. Geri almayacağının garantisi var mı? Onu geçtim hesabı aldıktan sonra ban yemeyeceğinin garantisi var mı?

Hesapta tek cazip şey FH4. Onu da 30 liraya edinebiliyorsun zaten. 30 liraya alınabilen bir oyun için neden bu tarz riskli işlere girişsin millet?

NotGonna

80+ Bronze
Hesabın ederi 50 lira olduğu 50₺ eder yazıyorum. CSGO'su beni ilgilendirmiyor. Hile kullanıp kullanmadığını bilmiyoruz. Hesabı Steam Destek aracılığıyla geri alma ihtimali de çok yüksek. Geri almayacağının garantisi var mı? Onu geçtim hesabı aldıktan sonra ban yemeyeceğinin garantisi var mı?

Hesapta tek cazip şey FH4. Onu da 30 liraya edinebiliyorsun zaten. 30 liraya alınabilen bir oyun için neden bu tarz riskli işlere girişsin millet?
ne alaka ki şimdi kanka? ben de satılması zor dedim ki bunun hesabın ne kadar ederle ne alakası var millet alırdan olaya ne ara geldi? hile kullansa vac yerdi adam 1k saati olan adam ban mı yemeyecek? :unsure:

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ne alaka ki şimdi kanka? ben de satılması zor dedim ki bunun hesabın ne kadar ederle ne alakası var millet alırdan olaya ne ara geldi? hile kullansa vac yerdi adam 1k saati olan adam ban mı yemeyecek? :unsure:
Saati önemli değil. Esti kafasına açtı hileyi oynadı, şimdi de gelip hesabı elden çıkarmaya çalışmadığını nereden biliyorsun? Var mı garantisi? Yok. Saatine bakıp yorumlamak kolay.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,850
Üyeler
160,893
Son üye
murat demiröz
Top Bottom