Xbox Series X Çok Isınır mı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
İnternette Series X çok ısınıyor falan diye yorumlar var gerçekten çok mu ısınıyor Series X?

Sessizlik ve serinliğe önem veren biriyim series X alayım demiştim ama cidden sorun varsa Series S alacağım.

:D ısınsa nolacak ?

İnternette Series X çok ısınıyor falan diye yorumlar var gerçekten çok mu ısınıyor Series X?

Sessizlik ve serinliğe önem veren biriyim series X alayım demiştim ama cidden sorun varsa Series S alacağım.
Isınmıyor. Ayrıca dünyanın en sessiz konsolu durumunda şu anda.

Series X Series S'e göre daha güçlü , ısınıyor diye Series S alsan nolucakki.

İçinden dumanlar çıkıyor haberleri vardı ilk çıktığı zaman, gerçek mi yalan mı bilmiyorum.
1622409722263.png

Şimdiden ısınan bir konsol ilerde yeni nesil oyunların gelmesiyle ve konsolun ufaktan tozlanmaya başlamasıyla çok ciddi sorunlar çıkartabilir diye düşünüyorum.
Konu'da Series X ile Series S aynı güçteler glb demiştin diye hatırlıyorum ona itafen dedim.

İçinden dumanlar çıkıyor haberleri vardı ilk çıktığı zaman, gerçek mi yalan mı bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
onu içine sigara dumanı üfleyerek yapıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her konsol neslinin sonunda ısınır oyunlar onu zorlamöaya başlar

onu içine sigara dumanı üfleyerek yapıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her konsol neslinin sonunda ısınır oyunlar onu zorlamöaya başlar
İşte onu diyorum yeni nesil bir konsol daha şuan bile ısınıyorsa neslin sonunda sıkıntı çıkmasın diye şuan serin çalışan bir konsol almak istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,038
Üyeler
188,870
Son üye
okansenturkk1
Geri