Arkadaşlar boyu falan çok önemsemiyorum ama merak ettim şuan tam 15.5 yaşındayım boyum 171 kilom 75 belirgin yağlı bölgelerim var geçen sene bu zamanda 165 dim bu yaz spor yapsam biraz vücudumu toplasam boyum uzarmı sizce kaç olur
max 3 4 cm uzarArkadaşlar boyu falan çok önemsemiyorum ama merak ettim şuan tam 15.5 yaşındayım boyum 171 kilom 75 belirgin yağlı bölgelerim var geçen sene bu zamanda 165 dim bu yaz spor yapsam biraz vücudumu toplasam boyum uzarmı sizce kaç olur
Bol bol spor yap bence 176 177 olursun max.Arkadaşlar boyu falan çok önemsemiyorum ama merak ettim şuan tam 15.5 yaşındayım boyum 171 kilom 75 belirgin yağlı bölgelerim var geçen sene bu zamanda 165 dim bu yaz spor yapsam biraz vücudumu toplasam boyum uzarmı sizce kaç olur
ben 190 ım 15 imUzayabilir, bilemeyiz. Ben de 15 yaşındayım 183'üm mesela. Biraz da genetik bir şey. Tabi bu bende olmadı ama olsun.![]()
babanın ve annenin boyları ne kadar ona göre konuşalım.Arkadaşlar boyu falan çok önemsemiyorum ama merak ettim şuan tam 15.5 yaşındayım boyum 171 kilom 75 belirgin yağlı bölgelerim var geçen sene bu zamanda 165 dim bu yaz spor yapsam biraz vücudumu toplasam boyum uzarmı sizce kaç olur
Ne tarz sporlar ağırlık vücut geliştirme boy uzamasını durduruyor diyorlar yüzmeye gidecektim korona öncesi malum korona çıktıBol bol spor yap bence 176 177 olursun max.
Annem 160 babam 174b
babanın ve annenin boyları ne kadar ona göre konuşalım.
yani senin boyun ortalama bu kadar sanırım çokta uzamaz ama max 1.80 olursunNe tarz sporlar ağırlık vücut geliştirme boy uzamasını durduruyor diyorlar yüzmeye gidecektim korona öncesi malum korona çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Annem 160 babam 174
Basketbol voleybol falan oyna ve bol bol yüzmeye çalış.Ne tarz sporlar ağırlık vücut geliştirme boy uzamasını durduruyor diyorlar yüzmeye gidecektim korona öncesi malum korona çıktı
Evet zaten çok önemsemiyorumda 175 olur gibi ama 180 olsada kötü olmazyani senin boyun ortalama bu kadar sanırım çokta uzamaz ama max 1.80 olursun