Boyum Nekadar Olur ?

Fatkör

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
Arkadaşlar boyu falan çok önemsemiyorum ama merak ettim şuan tam 15.5 yaşındayım boyum 171 kilom 75 belirgin yağlı bölgelerim var geçen sene bu zamanda 165 dim bu yaz spor yapsam biraz vücudumu toplasam boyum uzarmı sizce kaç olur

Genlerle alakalı ama tahmin yapacak olursam. 180'i görürsün ve evet spor yap.

Arkadaşlar boyu falan çok önemsemiyorum ama merak ettim şuan tam 15.5 yaşındayım boyum 171 kilom 75 belirgin yağlı bölgelerim var geçen sene bu zamanda 165 dim bu yaz spor yapsam biraz vücudumu toplasam boyum uzarmı sizce kaç olur
max 3 4 cm uzar

ben 15 yaşındayım 62 kiloyum boyum 170 mesela uzar illeki yaw süt için

Bol bol spor yap bence 176 177 olursun max.

b
babanın ve annenin boyları ne kadar ona göre konuşalım.

baban senin yaşında ne kadarsa az çok o kadar olursun

Ne tarz sporlar ağırlık vücut geliştirme boy uzamasını durduruyor diyorlar yüzmeye gidecektim korona öncesi malum korona çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Annem 160 babam 174
yani senin boyun ortalama bu kadar sanırım çokta uzamaz ama max 1.80 olursun

Ne tarz sporlar ağırlık vücut geliştirme boy uzamasını durduruyor diyorlar yüzmeye gidecektim korona öncesi malum korona çıktı
Basketbol voleybol falan oyna ve bol bol yüzmeye çalış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,030
Üyeler
187,138
Son üye
zwezda01
Geri