windows media creation tool adlı programISO dosyasını nereden indirdiniz?
hocam yeni ssd ye kurdum zaten ve kms ile ilgili hiçbir şey yüklemedim windwos etkinleştir yazısı vardı ve şu an yok o yazı nasıl oldu anlamıyorum.Bütün diskleri sildiniz mi?
hocam ama windows etkinleştir yazısı vardı o da gitti ben de şüphelendim ve görev yöneticisini açtım orada gördümBu normal bir şey diye biliyorum. KMS sadece KMSpico demek değil.
hocam ama windows etkinleştir yazısı vardı o da gitti ben de şüphelendim ve görev yöneticisini açtım orada gördüm
Mesajı güncelledim.Bu normal bir şey diye biliyorum. KMS sadece KMSpico demek değil. Görev yöneticisinden dosya konumunu açınca sağ tık yapıp özelliklere tıklayın. Ayrıntılar kısmında bir şey var mı?
format atınca ilk 30 gün o yazı gelmez.hocam ama windows etkinleştir yazısı vardı o da gitti ben de şüphelendim ve görev yöneticisini açtım orada gördüm
30 gün değil de 1 haft afalan gelmedi başta ama 30 gün değilformat atınca ilk 30 gün o yazı gelmez.
O ilk formatta oluyor ben yeni format attım gelmiştiformat atınca ilk 30 gün o yazı gelmez.
dosyo konumu win32 ydiMesajı güncelledim.
O ilk formatta oluyor ben yeni format attım gelmişti
daha önce çok format attım. her format attığımda 30 gün süre veriyordu. değişmiş olması da zor. windowsu ilk açınca etkinleştirmek için 30 gün gibi bir şey yazıyor tamam diyorsun. 30 gün sonra o sağ alttaki yazı geliyor etkinleştirin diye.30 gün değil de 1 haft afalan gelmedi başta ama 30 gün değil