Yardım Blue switch çokmu rahatsız ediyor

content marka switch çokmu rahatsız eder ya hs50 kulaklığım va baya iyi pasif gürültü engellemesi var

alıcak olduğum klavye

o kadar abartıldığı kadar sesli değil kulaklık takılıyken belki azıcık gelebilir ama o kadar ses yapmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

content marka switch çokmu rahatsız eder ya hs50 kulaklığım va baya iyi pasif gürültü engellemesi var

alıcak olduğum klavye

birde bilek desteği zorunlu değil ise redragon dark avenger öneririm arkadaşım kullanıyor çok memnun

o kadar abartıldığı kadar sesli değil kulaklık takılıyken belki azıcık gelebilir ama o kadar ses yapmıyor

birde bilek desteği zorunlu değil ise redragon dark avenger öneririm arkadaşım kullanıyor çok memnun
büyük enter ve türkçe tuşlar varmı ki

yan oadadakinlere ses gidermi 2 kapıda kapalıyken
Bence gider. Özellikle geceleri sessizlikte her türlü gider. Benim odamın duvarı yan dairemde kalanların sanırım yatak odasına denk geliyor. Özellikle haftasonları çat çut o klavye sesinden uyuyamıyorum rahatça. Blue switch alıp kafanızı ağrıtmayın. Tek yaşamıyorsanız blue olmaz bence.

büyük enter ve türkçe tuşlar varmı ki
rainbowunu aldı arkadaşım ama aydınlatması çok güzel

akşam oynarsan heryer sessiz olduğundan dolayı gidebilir ama sabah gibi sesli zamanlarda asla gitmez

evet var
switchin markasını bi türlü bulamadım acaba markası ne

outemu sanırım ancak diğer outemu klavyeler gibi basmamazlık yapmıyor

red switch bakmak istersen buna bakabilirsin çok sesli değil akşam ses gitmez hepsiburadada 200 tl üzeri alışverişe 50 tl indirim var

Klavyem sanki daktilo gibi diğer odaya her türlü gidiyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,713
Son üye
ridvaneymenyildiz
Geri