Windows update destek kesilene kadar olan updateleri bulmuyor mu?nasıl güncelleyeceğim w7 32 bit ?
nasıl güncelleyeceğim w7 32 bit ?
x86 ıyı indiriyorum şuanda indi ama güncelleştirme yerinde hareket yokMicrosoft Update Catalog
www.catalog.update.microsoft.com
En altın bir üstü.
Win 7 çoook uzun zamandır kullanmadım, destek kesildikten sonra hiç kullanmadım. O yüzden bilmiyorum şu durumda. Normalde bunu yüklemesi lazımdı. 2. Nesil i3 laptopta bile win10 kullanıyorum ve gayet iyi çalışıyor. Ssd varsa win10x86 ıyı indiriyorum şuanda indi ama güncelleştirme yerinde hareket yok
tm hocam az önce kuruldu yeniden başlattı hatta , çok teşekkür ederim en iyi cevap diye raporladım şuanda karspersky i indirip kuracağım bir sorun olursa tekrar etiketlerimWin 7 çoook uzun zamandır kullanmadım, destek kesildikten sonra hiç kullanmadım. O yüzden bilmiyorum şu durumda. Normalde bunu yüklemesi lazımdı. 2. Nesil i3 laptopta bile win10 kullanıyorum ve gayet iyi çalışıyor. Ssd varsa win10![]()
hocam indirdim kurdum taram yaparken böyle bir şey dedi ne yapmalıyımWin 7 çoook uzun zamandır kullanmadım, destek kesildikten sonra hiç kullanmadım. O yüzden bilmiyorum şu durumda. Normalde bunu yüklemesi lazımdı. 2. Nesil i3 laptopta bile win10 kullanıyorum ve gayet iyi çalışıyor. Ssd varsa win10![]()
Virüs bulmuş MusallaT.exe diyetm hocam az önce kuruldu yeniden başlattı hatta , çok teşekkür ederim en iyi cevap diye raporladım şuanda karspersky i indirip kuracağım bir sorun olursa tekrar etiketlerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hoc
hocam indirdim kurdum taram yaparken böyle bir şey dedi ne yapmalıyım
birde sürekli böyle bir şey çıkıyor bu ne oluyor
@Psyduck hocam cevap vermediniz yardımınıza ihtiyacım var
Dosyalarını yedekle, yedeklediğin belleği tara sonra format at.tm hocam az önce kuruldu yeniden başlattı hatta , çok teşekkür ederim en iyi cevap diye raporladım şuanda karspersky i indirip kuracağım bir sorun olursa tekrar etiketlerim
hoc
hocam indirdim kurdum taram yaparken böyle bir şey dedi ne yapmalıyım
birde sürekli böyle bir şey çıkıyor bu ne oluyor
@Psyduck hocam cevap vermediniz yardımınıza ihtiyacım var
yeniden başlata bastım yeniden başlattı şimdi ne oldu ?Virüs bulmuş MusallaT.exe diye![]()
dosyalar?Virüs bulmuş MusallaT.exe diye
Dosyalarını yedekle, yedeklediğin belleği tara sonra format at.
Valla bence fotoğrafı yedekle, yedeklediğin flash belleği tarat. Sonra format at. Çünkü bilgisayarın sanırım o kötü amaçlı web sayfasını açmaya çalışıyor. En temizi format atmak.yeniden başlata bastım yeniden başlattı şimdi ne oldu ?
bide sürekli bu yazı sağ alta geliyor gidiyor ne oluyor bu yazı
dosyalar?
yani yedeklemem gereken sadece fotoğraflar var dosya dedim ama siz dosya derken neyi kastedtiniz ?
sadece karspersky ile tarama yaptım bir sıkıntı olur mu ?
zaten format atıcam şuanda flash taksam herhangi bir virüs flash a bulaşabilir mi ? karspersky ile tekrar taratıyorum sonuçları atarımValla bence fotoğrafı yedekle, yedeklediğin flash belleği tarat. Sonra format at. Çünkü bilgisayarın sanırım o kötü amaçlı web sayfasını açmaya çalışıyor. En temizi format atmak.
Kaspersky ile tarat temizse bir şey olmazzaten format atıcam şuanda flash taksam herhangi bir virüs flash a bulaşabilir mi ? karspersky ile tekrar taratıyorum sonuçları atarım