The Witcher 3 alınır mı?

ibrahim|

80+
Reaksiyon skoru
3
The Witcher 3 epic games'te 15 lira. daha önce hiç oynamadım ama insanlar çok övüyor. 15 TL çok değil ama oynamaya değermi?

ryzen7 3700x
rx 550 2 gb
tuf gaming b450 pro gaming
16 gb 3600 mhz ram

ekran kartı berbat farkındayım.fiyat'lar inanılmaz yükseldi 2000-3000 TL olan ekran kartları 7000-8000 olmuş ağalar . haketmeyen bu kartlara bu kadar para vermek istemiyorum
bu sistemle kaç fps alırım

Oynanır böyle bir başyapıt oynanmazmı grafikleri görev dizaynları hikayesi karekterleri owww yine witcher 3 övesim geldi :D
Hemen al ve oynamaya başla Evlat johnny abinin sözünü dinle. ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oynanır böyle bir başyapıt oynanmazmı grafikleri görev dizaynları hikayesi karekterleri owww yine witcher 3 övesim geldi :D
Hemen al ve oynamaya başla Evlat johnny abinin sözünü dinle. ;)

ekran kartı olmayan bu sistemde kaç fps alırız johhny abi:)

ekran kartı olmayan bu sistemde kaç fps alırız johhny abi:)
oww ekran kartına bakmadan otomatik övmeye geçmişim :) ama videosunu attım pek parlak değil sonuçlar. :/ ki bu oyunu en düşük ayarlarda oynamak yazık etmek olur.

anakart,işlemci ve ramler daha 2 aylık bile olmadı video montaj yapıyorum ekran kartı çok önemli değildi arada bir oynayım dedim ekran kartları uçmuş:)

The Witcher 3 epic games'te 15 lira. daha önce hiç oynamadım ama insanlar çok övüyor. 15 TL çok değil ama oynamaya değermi?

ryzen7 3700x
rx 550 2 gb
tuf gaming b450 pro gaming
16 gb 3600 mhz ram

ekran kartı berbat farkındayım.fiyat'lar inanılmaz yükseldi 2000-3000 TL olan ekran kartları 7000-8000 olmuş ağalar . haketmeyen bu kartlara bu kadar para vermek istemiyorum
bu sistemle kaç fps alırım
Seriyi bilmiyorsan oyunu pekte beğeneceğini sanmıyorum. Bir de düşük grafiklerde zevkli olur mu bilemem.

Seriyi bilmiyorsan oyunu pekte beğeneceğini sanmıyorum. Bir de düşük grafiklerde zevkli olur mu bilemem.
öyle deme Sherlock ben ilk oyunları hep yarıda bıraktım ona rağmen bu oyunu çok sevdim ve haklısın bu oyunu ultra grafikte 60fps altı oynamak yazık etmek olur böyle bir şahesere

öyle deme Sherlock ben ilk oyunları hep yarıda bıraktım ona rağmen bu oyunu çok sevdim ve haklısın bu oyunu ultra grafikte 60fps altı oynamak yazık etmek olur böyle bir şahesere
Hocam şaheser şaheser dediler. Ben de aldım. 10 saat dayanabildim. Oyuna kötü demiyorum. Ben beceremedim.

Bu oyunu hep Ultrada oynadım. Low-Medium da nasıldır grafikleri bilmiyordum. Yine de güzel duruyormuş aslında.

Oyun gerek hikayesi gerek manzaraları ile tam bir güzellik abidesi. Ama maalesef rx550 ile manzaralar çok güzel gözükmeyebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,342
Üyeler
190,735
Son üye
AliAlmis
Geri