Xiaomi Piston Basic Edition kulaklık alınır mı ?

Conqureor

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
494
Konuyu takipteyim, bende arıyorum böyle bir şey.

Xiaomi Piston Basic Edition
Bu kulaklık nasıl alınır mı ?
Alınabilir ama piyasada çok fazla çakması var. Doğrudan Hepsiburada'dan satıcısı Hepsiburada olacak şekilde veya Mi Store'dan alırsanız orijinal gelir.

• Beğen
Reaksiyonlar: tccc
Alınmaz. Kronik sorunlu. Sol kulaklık kısa sürede bozuluyor. Bizzat kullandım.

Xiaomi Piston Basic Edition
Bu kulaklık nasıl alınır mı ?
Alınmaz kesinlikle 50 TL'ye değecek bir kulaklık değil zamanında 30 TL'ye almıștım direk ses kalitesini duyduktan sonra sattım. Hoșuma gitmedi. Kulak üstü kulaklıklardan sonra kullanınca sesi asiri kotu geliyor. Karsilastirmak sacma gelebilir ama kulakta rahat da durmuyor. Düșüyordu sürekli tavsiye etmem.

Alınmaz kesinlikle 50 TL'ye değecek bir kulaklık değil zamanında 30 TL'ye almıștım direk ses kalitesini duyduktan sonra sattım. Hoșuma gitmedi. Kulak üstü kulaklıklardan sonra kullanınca sesi asiri kotu geliyor. Karsilastirmak sacma gelebilir ama kulakta rahat da durmuyor. Düșüyordu sürekli tavsiye etmem.
50 TL civarı (trendyoldan) ne alabilirim varmı öneriniz

O civarda bişey bilmiyorum maalesef. Ama piston basic almayın.
Alınabilir ama piyasada çok fazla çakması var. Doğrudan Hepsiburada'dan satıcısı Hepsiburada olacak şekilde veya Mi Store'dan alırsanız orijinal gelir.
hocam şu nasıldır şuan aynısı bende var ve çok memnumum bi bilginiz varmı
orjinal midir acaba onu düşünüyorum sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,268
Üyeler
197,167
Son üye
s3nn4
Geri