Artık PlayStation 4 Alınır mı?

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
308
Dostlar Playstation almak istiyorum ama alınır mı oyun fiyatları yüksek vs. ama güzelde oyunları var birde size sorayım dedim hazır ekran kartım bozulmuş iken

Alınır ama beklentilerin düşük olması lazım 30 fps'ye razı isen, yeni çıkan oyunları çok büyük ihtimalle oynayamayacaksın. Bunlara razı isen fiyatını hak ediyor 2, eli.

2. el ise alınır, sıfır ise alınmaz çünkü sıfırlar aşırı pahalı ve o fiyatı haketmiyor. O fiyata çıkabiliyorsan Series S almak daha mantıklı biraz daha arttırıp.
ama onda exclusive oyunlar var xboxda pek fazla exclusive oyun yok xbox almak yerine ekran kartı alırım

ama onda exclusive oyunlar var xboxda pek fazla exclusive oyun yok xbox almak yerine ekran kartı alırım
Öyle de olabilir fakat dediğim gibi sıfır PS4'ler o fiyatı haketmiyor, gereksiz pahalı. 2. el alınacaksa alınır PS4.

GamePass Var Horza Var bence Güzel PS4 Alırsan Bir oyuna Bayılırsın 600 300 tl GamePass De 600 Tane Oyun Var Zaten PS4 Exclusive Leri PC Ye yavaş yavaş çıkarıyor örneğin Days Gone
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

GamePass Var Horza Var bence Güzel PS4 Alırsan Bir oyuna Bayılırsın 600 300 TL GamePass De 600 Tane Oyun Var Zaten PS4 Exclusive Leri PC Ye yavaş yavaş çıkarıyor örneğin Days Gone
GoW Da Çıkacak Deniliyor

Sırf exclusive olarak bakman için oyunları alabilcek durumun var mı onu sorgulamalısın. 2. olarak da bütçen yetmiyor ancak series s yerine ekran kartı almak bu devirde pek mantıklı değil.

GamePass Var Horza Var bence Güzel PS4 Alırsan Bir oyuna Bayılırsın 600 300 TL GamePass De 600 Tane Oyun Var Zaten PS4 Exclusive Leri PC Ye yavaş yavaş çıkarıyor örneğin Days Gone
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

GoW Da Çıkacak Deniliyor
GoW bilgisayara çıkmaz bence

Geri