Sagopa Kajmer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 308
Dostlar Playstation almak istiyorum ama alınır mı oyun fiyatları yüksek vs. ama güzelde oyunları var birde size sorayım dedim hazır ekran kartım bozulmuş iken
Alınabilir ama bütçeye göre alternatifleri de olabilir.Dostlar Playstation almak istiyorum ama alınır mı oyun fiyatları yüksek vs. ama güzelde oyunları var birde size sorayım dedim hazır ekran kartım bozulmuş iken
bütçem en fazla zorlasam 2700Alınabilir ama bütçeye göre alternatifleri de olabilir.
ikimci el mi?Dostlar Playstation almak istiyorum ama alınır mı oyun fiyatları yüksek vs. ama güzelde oyunları var birde size sorayım dedim hazır ekran kartım bozulmuş iken
ama onda exclusive oyunlar var xboxda pek fazla exclusive oyun yok xbox almak yerine ekran kartı alırım2. el ise alınır, sıfır ise alınmaz çünkü sıfırlar aşırı pahalı ve o fiyatı haketmiyor. O fiyata çıkabiliyorsan Series S almak daha mantıklı biraz daha arttırıp.
one x 60 fps ve daha iyi bir oyun konsolu onu alabilirsin fiyatında bilgim yokbütçem en fazla zorlasam 2700
evetikimci el mi?
Öyle de olabilir fakat dediğim gibi sıfır PS4'ler o fiyatı haketmiyor, gereksiz pahalı. 2. el alınacaksa alınır PS4.ama onda exclusive oyunlar var xboxda pek fazla exclusive oyun yok xbox almak yerine ekran kartı alırım
GamePass Var Horza Var bence Güzel PS4 Alırsan Bir oyuna Bayılırsın 600 300 tl GamePass De 600 Tane Oyun Var Zaten PS4 Exclusive Leri PC Ye yavaş yavaş çıkarıyor örneğin Days Goneama onda exclusive oyunlar var xboxda pek fazla exclusive oyun yok xbox almak yerine ekran kartı alırım
GoW Da Çıkacak DeniliyorGamePass Var Horza Var bence Güzel PS4 Alırsan Bir oyuna Bayılırsın 600 300 TL GamePass De 600 Tane Oyun Var Zaten PS4 Exclusive Leri PC Ye yavaş yavaş çıkarıyor örneğin Days Gone
Sırf exclusive olarak bakman için oyunları alabilcek durumun var mı onu sorgulamalısın. 2. olarak da bütçen yetmiyor ancak series s yerine ekran kartı almak bu devirde pek mantıklı değil.ama onda exclusive oyunlar var xboxda pek fazla exclusive oyun yok xbox almak yerine ekran kartı alırım
GoW bilgisayara çıkmaz benceGamePass Var Horza Var bence Güzel PS4 Alırsan Bir oyuna Bayılırsın 600 300 TL GamePass De 600 Tane Oyun Var Zaten PS4 Exclusive Leri PC Ye yavaş yavaş çıkarıyor örneğin Days Gone
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
GoW Da Çıkacak Deniliyor