Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,383
pusuda yatıyom fall fuys verecek gibi ama yinede bekliyozSaati ileri alıp bakanlar yok mu hiç?
pusuda yatıyom fall fuys verecek gibi ama yinede bekliyozSaati ileri alıp bakanlar yok mu hiç?
Bence de Fall Guys Verecek Gibi.pusuda yatıyom fall fuys verecek gibi ama yinede bekliyoz
Denedim gözükmüyorSaati ileri alıp bakanlar yok mu hiç?
lan nasıl yaptınDur, senin icin Google`da ariyim
googledaariyim.com
umarım vermez nedeni ise fall guys yapan şirketi satın aldı rocket league gibi yapabilirBence de Fall Guys Verecek Gibi.
Fall Guys Gelse En Azından Oynama İmkanımız Olur Ama Daha Pahalı Bir Oyun Verirsede Ticaret Yapılır İlerdepusuda yatıyom fall fuys verecek gibi ama yinede bekliyoz
Tekrar GTA5 verse keşke ben alamamıştım.Fall Guys Gelse En Azından Oynama İmkanımız Olur Ama Daha Pahalı Bir Oyun Verirsede Ticaret Yapılır İlerde![]()
o oyunu verse güzel olur önceden mudrunner vermişti arkadaşımla oynamıştık fakat pek sevememiştik bunuda deneme şansımız olurSnowrunner da verme ihtimali var bence, eğer yeni bir haber yoksa
Aynen Ya Bende Alamamıştım Bazılarınında Epic Hesabından Silinmiş :c Gelse 16 Hesaptan Epic Gamese Raid Yaparım (!)Tekrar GTA5 verse keşke ben alamamıştım.