Epic games ücretsiz oyunu

İnşallah Steam de olmayan bir oyun verirde Epicten fortnite dışında bi oyun oynarım.
Steamde olmayıp epicde olan oyun sayısı çok az. Epicde az oyun var. Epicde olup steamde olmayan oyunlar ise benim bildiğim kadarıyla şu oyunlar

Assassins creed valhalla
Watch dogs legion
Hitman 3

Aynen Ya Bende Alamamıştım Bazılarınında Epic Hesabından Silinmiş :c Gelse 16 Hesaptan Epic Gamese Raid Yaparım (!)
hatırlıyorumda birtane adam vardı herif sabaha kadar yayın açıyordu 146 farklı hesaptan 146 tane gta 5 almıştı sonra bütün hesaplardan oyun gitmişti

Steamde olmayıp epicde olan oyun sayısı çok az. Epicde az oyun var. Epicde olup steamde olmayan oyunlar ise benim bildiğim kadarıyla şu oyunlar

Assassins creed valhalla
Watch dogs legion
Hitman 3
The Division 2 ve Breakpontte var. Fakat oynadım bunları. Hitman verse keşke o bayağı iyi olur. Aksi taktirde Steam olan bir oyunu verince benim için bir şey değişmiyor. Gidip steamden alıyorum yine.

The Division 2 ve Breakpontte var. Fakat oynadım bunları. Hitman verse keşke o bayağı iyi olur. Aksi taktirde Steam olan bir oyunu verince benim için bir şey değişmiyor. Gidip steamden alıyorum yine.
Bende hocam benim Steam fanboyu olduğumu bilmeyen kalmadı herhalde

adamlar veritabanına müdahaleye izin vermiyor
geçen sene yaptığımız 1 saat ileri alma taktiği işe yaramıyor çünkü bilgisayar saatine göre yapmamışlar
sayaç koymuşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,138
Üyeler
187,457
Son üye
Enes2e
Geri