Spermman
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 286
HayırMod kurabiliyor muyuz ?
HayırMod kurabiliyor muyuz ?
VarBır de trafik var mı ?
Mod kurabiliyor muyuz ?
Yapay zeka trafiği var, konsoldan istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. Mod desteği şu anlık yok fakat ileride gelecekBır de trafik var mı ?
İndiyse sende de bende de iniyor şuanda dcden oynayıp resim falan alalım mı ? Hem incelemiş oluruzYapay zeka trafiği var, konsoldan istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. Mod desteği şu anlık yok fakat ileride gelecek
Ats o
Bu nasıl oluyor ?
O bir bug idi düzelttiler
Bu nasıl oluyor ?
He ok o zaman ETS de gelecek.Ats o
Nasıl yani hiç olmayacak mı ?O bir bug idi düzelttiler
Benim yarıya kadar inmişti, duraklatıp tekrar başlattım sıfırladı nedenseİndiyse sende de bende de iniyor şuanda dcden oynayıp resim falan alalım mı ? Hem incelemiş oluruz
Arkadaş da demiş zaten o bugdu etsye de atsye de mod desteği yakın bir zamanda gelecekHe ok o zaman ETS de gelecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yani hiç olmayacak mı ?
Anladım teşekkürlerArkadaş da demiş zaten o bugdu etsye de atsye de mod desteği yakın bir zamanda gelecek
O attığın videodaki olayı modu dlc olarak gösterip yapıyorlardı, yasal bir yöntem olmadığı için onu kaldırdılar fakat ileride daha düzgün bir şekilde tekrar eklenecekHe ok o zaman ETS de gelecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yani hiç olmayacak mı ?
Ben izlemedim videoyu ama bug olduğu kesin 100mb kaldı benim oynayalım dersen beraber oynayalımO attığın videodaki olayı modu dlc olarak gösterip yapıyorlardı, yasal bir yöntem olmadığı için onu kaldırdılar fakat ileride daha düzgün bir şekilde tekrar eklenecek