Hangi Sağlayıcıya geçmeliyim?

Reaksiyon skoru
3
Selamlar herkese. Konu başlığında da belirttiğim gibi yeni bir internet sağlayıcı arayışındayım. 6 senedir TT kullanmaktayım, 1 ay sonra sözleşmem bitecek ve müşteri hizmetleri dışında sundukları pahalı ekosistemden artık uzaklaşmak istiyorum. Bu sebepten ötürü hangi sağlayıcıyı seçmem daha doğru olur sizce? Önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Not: Bulunduğum bölge Türk Telekom Fiber altyapısına sahip, fakat saha dolabından binaya fiber kablo çekilmediği için maksimum VDSL hizmeti alabiliyorum. (Şuan ADSL türünde kullanıyorum)

Hangi şehir? Ona göre önericem

Millenicom öneriyorum
Sorun olursa sorabilirsin.

Millenicom öneriyorum
Sorun olursa sorabilirsin.
Müşteri hizmetleri Turknet gibi mi hocam? Ve sizin açınızdan zorlayıcı bir süreç oldu mu?

Müşteri hizmetleri Turknet gibi mi hocam? Ve sizin açınızdan zorlayıcı bir süreç oldu mu?
Süreç çok basit oldu hocam her şey hemen halloldu.
Müşteri hizmetleri gerçekten çok iyi. Hatta bağlattıktan 1 hafta sonra aramışlardı memnun musunuz diye.

Millenicom öneririm. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

alt yapı sağlam ise hangi sağlayıcıya geçersen geç sorun yaşamazsın alt yapın kötü ise hangi sağlayıcıya geçersen geç sorun yaşarsın bizim sitenin alt yapısı iyi vodofone kullanan arkadaşımda türk telekom kullanan arkadaşımda superonlıne kullanan arkadaşımda millenicom kullanan bende sorun yaşamıyoruz alt yapına bağlı aslında her şey

alt yapı sağlam ise hangi sağlayıcıya geçersen geç sorun yaşamazsın alt yapın kötü ise hangi sağlayıcıya geçersen geç sorun yaşarsın bizim sitenin alt yapısı iyi vodofone kullanan arkadaşımda türk telekom kullanan arkadaşımda superonlıne kullanan arkadaşımda millenicom kullanan bende sorun yaşamıyoruz alt yapına bağlı aslında her şey
Anladım hocam altyapımda çok sıkıntı yaşamıyorum, aralarında gerek performans, gerek sorun yaşandığı zaman müşteri hizmetlerine ulaşılabilirliği açısından kullandığınız sağlayıcıyı önerir misiniz?

Anladım hocam altyapımda çok sıkıntı yaşamıyorum, aralarında gerek performans, gerek sorun yaşandığı zaman müşteri hizmetlerine ulaşılabilirliği açısından kullandığınız sağlayıcıyı önerir misiniz?
fiyat performans olarak milleni müşteri hizmetleri ile ilgili hiç bir sorunum olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,506
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri