3 Yıllık platonik sevdiğim kıza açılmak

FTHZ

80+
Reaksiyon skoru
40
Merhaba 3 yıldır platonik olarak sevdiğim kıza açılmak istiyorum (mesajla) önce biraz sohbet etmek istiyorum günaydın mesajı ile başlayıp onunla sohbet ederek normal olarak 1,2 gün konuşup ona açılmayı düşünüyorum nasıl günaydın yazabilirim hangi konuları konuşabilirim tavsiye veya taktikleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...

Merhaba 3 yıldır platonik olarak sevdiğim kıza açılmak istiyorum (mesajla) önce biraz sohbet etmek istiyorum günaydın mesajı ile başlayıp onunla sohbet ederek normal olarak 1,2 gün konuşup ona açılmayı düşünüyorum nasıl günaydın yazabilirim hangi konuları konuşabilirim tavsiye veya taktikleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...
nasıl günaydın yazabilirim mi

3 yıldır sadece uzaktan mı izledin?
Hiç tanışıklığınız yoksa ve 1-2 gün sonra açılırsan reddedilirsin.
Hobilerden, tuttuğ takımdan, dinlediği şarkılardan, izlediği dizilerden(anime izliyorsa engellersin) konuyu açabilirsin.
Fakat arkadaş gibi takılma, o zaman da friendzone'a düşersin.

3 yıldır sadece uzaktan mı izledin?
Hiç tanışıklığınız yoksa ve 1-2 gün sonra açılırsan reddedilirsin.
Hobilerden, tuttuğ takımdan, dinlediği şarkılardan, izlediği dizilerden(anime izliyorsa engellersin) konuyu açabilirsin.
Fakat arkadaş gibi takılma, o zaman da friendzone'a düşersin.
yok sınıf arkadaşım güncel olarak dc filam konuşuyoruz gruplardan

Günaydın gönlümün tek sahibi yaz gerisi gelir

Günaydın gönlümün tek sahibi yaz gerisi gelir
yani o kadar hızlı başlamaktan korkuyorum önce bi sohbetle ısındırıp sonra açılmayı planlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günaydın yazma selam falan yaz, günaydın yazmak garip kaçar
bilmiyorum konuşmaya nasıl başlayabilirim herhangi bi başlama sohbet konusu gibi bi öneriniz varmı

yok sınıf arkadaşım güncel olarak dc filam konuşuyoruz gruplardan

Bugüne kadar arkasaş olarak takıldıysan çoktan friendzone'a düşmüşsündür.
1 ay gibi bir süre flört olarak takıl ama açik açık yürü.

Empati kur, arkadaş olarak takıldığın ve arkadaş olarak gördüğün biri sana açılıyor. Kabul eder misin?

Hocam nasıl günaydın yazabilirim derken?

Sevdiği bir sanatçının eserini falan hikayene at. Aaa sende mi dinliyorsun bunu falan derse direkt muhabbete girersin.
instagramı güncel kullanır fakat paylaşım yazışma gibi şeyler fazla yapmıyor yani yazabileceğini pek sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam nasıl günaydın yazabilirim derken?
yani nasıl başlayabilirim konuşmaya gibi bi şekilde yazdım

Günaydın yaz sonra naber falan sonra dizi/film şarkı okul gibi konulardan devam et
@Mert ama afk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,675
Üyeler
186,516
Son üye
UMUT8KESKİN
Geri