3 Yıllık platonik sevdiğim kıza açılmak

yok ona çok kibar davranırım başka kimseye davranmadığım kadar biraz ordan belli ettimde
Merak etmeyin bu kadar korkma sonucu değişmeyecek her türlü DC'ye çapır ve oyun ynuyor ise çağır ve oyun esnasında bunu söyle.

yok ona çok kibar davranırım başka kimseye davranmadığım kadar biraz ordan belli ettimde
Hocam o çizgiyi de tutturmanız lazım. Kızın ne fazla üstüne düşmeniz ne de fazla çekilmeniz lazım. İki durumda kötü sonuçlar doğurur.

3 yıl konuştun büyük ihtimalle friend zone falan da yemişsindir boş ver o kızı red yiyeceksin.
Ayrıca en fazla 5 ayda falan açılman lazım 3 yıl çok.
hmmm onla beraber 1 sene daha var biraz korkuyorum ama 3 yıl boyunca bırakmadan sevdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merak etmeyin bu kadar korkma sonucu değişmeyecek her türlü DC'ye çapır ve oyun ynuyor ise çağır ve oyun esnasında bunu söyle.
o ara sıra ark gurubuumuzla filam valo oynardık ama genellikle ps oyuncusu dc aktif kullanıyor ama

hmmm onla beraber 1 sene daha var biraz korkuyorum ama 3 yıl boyunca bırakmadan sevdim

o ara sıra ark gurubuumuzla filam valo oynardık ama genellikle ps oyuncusu dc aktif kullanıyor ama
DC kullanması biraz sıkıntı.

Atalarımızın bir sözü vardır "*****'la olurum ama Discord kullanan kızla asla" :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Merhaba 3 yıldır platonik olarak sevdiğim kıza açılmak istiyorum (mesajla) önce biraz sohbet etmek istiyorum günaydın mesajı ile başlayıp onunla sohbet ederek normal olarak 1,2 gün konuşup ona açılmayı düşünüyorum nasıl günaydın yazabilirim hangi konuları konuşabilirim tavsiye veya taktikleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...
Boşver salla
Kendini üzdüğüne değmez
Ama içinde kalmasın, istiyorsan söyle

Bu arada 10 şınav çek

Son düzenleme:
Kızla normal konuşmana devam et aralara abartı olmayacak şekilde 1-2 iltifat sıkıştır
Daha sık konuşmaya çalış zamanla halledersin

Yok Artık Efe hocqm ilgilenmiyor Mert hocamda görev
@Mert ama afk
Geldim etiket için sağolun.

Merhaba 3 yıldır platonik olarak sevdiğim kıza açılmak istiyorum (mesajla) önce biraz sohbet etmek istiyorum günaydın mesajı ile başlayıp onunla sohbet ederek normal olarak 1,2 gün konuşup ona açılmayı düşünüyorum nasıl günaydın yazabilirim hangi konuları konuşabilirim tavsiye veya taktikleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...
1-2 gün ile olmaz. Beraber takılmanız lazım. Günaydın naber ile kız düşmez zaten.

3 yıl kız sana hiçbi şekilde açık yol bırakmamış ki sen de denememişsin. Açılma üzülürsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,474
Üyeler
186,494
Son üye
karahan0
Geri