Curved vs Flat Monitör

Respiky

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,784
Valorant'ta Diamond eloyum; elbette internet kafede çıktım. Yaz aylarında monitör almayı planlıyorum kendimi tam olarak geliştirmek için Kavisli monitör mü tercih etmeliyim Düz mü? bana sorarsanız Düz ama görüş açısı, göz sağlığı vs. derseniz sizi dinliyorum

Valorant'ta Diamond eloyum; elbette internet kafede çıktım. Yaz aylarında monitör almayı planlıyorum kendimi tam olarak geliştirmek için Kavisli monitör mü tercih etmeliyim Düz mü? bana sorarsanız Düz ama görüş açısı, göz sağlığı vs. derseniz sizi dinliyorum
Bence flat ama yüksek boyutlara çıkmayacaksan curved'ta olabilir.

24 inç alacaksan flat 27 alacaksan Curved öneririm sebebi ise 27 bana büyük geliyor curved olduğunda biraz daha içine alıyor seni monitör.

27inç üstü için curved daha mantıklı bence.

kavisli biraz garip geliyor ilk başta ama alışırsan sadece ekranda kalıyosun odağın kaymıyo hiç ama deneyimlemen lazım kişiye göre değişebilen bi durum

Bence flat ama yüksek boyutlara çıkmayacaksan curved'ta olabilir.
27'' de 1080P çok kötü monitöre yaklaştığımda ışık sızmaları, pikselleşmeler beliriyor ki düşük ayarlarda oynuyorsanız... internet kafede AOC C27G1 var

24 inçte 1800R pek bir işe yaramıyor. 27 inçte biraz esprisi var diyebilirim.

27'' de 1080P çok kötü monitöre yaklaştığımda ışık sızmaları, pikselleşmeler beliriyor ki düşük ayarlarda oynuyorsanız... internet kafede AOC C27G1 var
Aynen 27" 1080P berbat o yüzden 24" Flat monitörden şaşmam ben.

bende aynı monitörün 24 inç olanını kullanıyorum curved olduğu neredeyse hiç belli olmuyor

Ben şuan curved monitör kullanıyordum neyseki sattım. Birdaha alırsam düz alacağım

Aynen 27" 1080P berbat o yüzden 24" Flat monitörden şaşmam ben.
24'' Flat 1080P buldum diyelim 1ms(GTG) olduğuna nereden bakıcaz sürekli konu açarım ama database'i meşgul etmek istemiyorum

27'' altı düşünüyorum hocam ki zaten ekran kartım aşağı yukarı daha alamadım ama şuanlık RX550 4GB 128 Bit
Aoc 24g2u gibi bir monitör al o zaman kendi kullandığım monitör bu arada sorun varsa sorabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen
Geri