🔥İndirim 59 TL Blue Switch Klavye MF Product Strike 0120 !

Arkadaşlar en fazla 3 tuşa basabiliyormuşuz bunun kullanımda ne gibi etkileri olur ben mesela oyun oynayan birisiyim 3 taneden fazla tuşa basıyorum oyun oynarken falan

Kargosu dağıtıma çıkan bir üyemiz vardı gelince fotoğraf eklerse seviniriz.

Arkadaşlar en fazla 3 tuşa basabiliyormuşuz bunun kullanımda ne gibi etkileri olur ben mesela oyun oynayan birisiyim 3 taneden fazla tuşa basıyorum oyun oynarken falan
Alıntıyı görüntüle
Bir kullanıcı test ettiğini söylemiş ve full anti-ghosting olduğunu belirtmiş.

60 TL'ye mekanik klavye ve bu kadar satılmasına da izin vermek biraz garip. Bu dönemde bundan kar ediyorlarsa helal olsun ama zararına satış yapıyorlarsa ve sistemsel bir hatadan ötürü ise (ki o kadar saat asla kalmaz) iptal edilmesine bir şey demem. Ama işin içinde biraz iş guzarlik var gibi

Dağıtıma çıkarılan varsa fotoğrafları atarsa çok sevinirim

Aynen birinin dağıtıma çıkmıştı ne oldu o

Kargolanan kişilerin ürünleri ellerine ulaşmaya başladı bile, şu ana kadar kargolanmadıysa iptal edilecektir, stoklar tükenmiş.
1622880930477.png

Hay şansıma tüküreyim benim ne farklılığım var en erken alanalardanım neden kargolanmadı😡
En erken alanlardan değilsiniz, konu geç açıldı zaten, büyük ihtimalle stok bitmişti konu açıldığında.
Çarşamba günü 16-19 arası alanların kargoya verilmiş genelde. Biz gece 12 gibi sipariş ettik, yetişmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,889
Üyeler
193,831
Son üye
emi1
Geri